Велико Търново посреща танцова спартакиада

11708
Велико Търново посреща танцова спартакиада

Международна Танцова Спартакиада за Купа „Търновска царица – 2014” ще се проведе от 24-ти до 26-ти октомври в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” във Велико Търново.

Организатори на Балканския танцов конкурс са Община Велико Търново, Спортен клуб „ЗОКИ”, Българска Федерация по Спортни Танцови Дисциплини /БФСТД/ и Сдружения за изкуства, спорт и образование „ЕРА-3000”.

Стъклен асансьор вози до "Трапезица"

Стъклен асансьор до царската крепост “Трапезица” е най-новата атракция във Велико Търново. Съоръжението е с 25 места, изд...

Надпреварата е включена в културните календари както на община Велико Търново, така и на Министерството на Културата. Ще се проведе под патронажа на кмета на общината инж. Даниел Панов, предаде Велико Търново утре.

В предишните две издания на спартакиадата се включиха над хиляда танцьора от школи и клубове от цялата страна, а тази година атрактивният форум ще е с международно участие. Фестивалът обхваща популярни танцови стилове: съвременни танци, модерни танци, класически балет, характерни танци, фолклорни изпълнения, латино шоу, бели денс, акробатик денс, мажоретни танци, мюзикъл, джаз, класика и разновидностите на стийт денс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com