X
 
 

Видинският кмет провери обновените улици в село Синаговци

1311 0
Видинският кмет провери обновените улици в село Синаговци
Снимка: община Видин
Кметът на Видин Огнян Ценков посети село Синаговци и заедно с Иван Иванов, кмет на селото, направиха оглед на три баластрирани улици и на пътя към гробищния парк, който е частично асфалтиран. Ремонтните дейности са на стойност 15 700 лв., заложени в общинския бюджет.

Улиците не са обновявани повече от 20 години. Иван Иванов благодари на кмета на Община Видин за съдействието, което оказва във връзка с подобряване облика на селото. Той добави, че предстои облагородяване на пространството около сградата на кметството, за което също ще бъдат използвани демонтирани при ремонта на централната градска част във Видин мраморни и гранитни плочи. Такива строителни материали се предоставят по предварителна заявка на кметовете на селища в Общината. „Имаме възможност да баластрираме улици в тежко състояние при подадени сигнали от страна на жителите. За тях не се изискват финансови средства – това става с трошено-каменна фракция, която добиваме в депото за битови отпадъци“ – коментира Ценков.

Германска компания се готви да произвежда машини във Видин

Кметът на Видин Огнян Ценков се срещна с потенциални инвеститори от Германия. Гостите са предприемачи, които проявяват подчертан интере...

Жители на Синаговци също изразиха удовлетворението си от промяната и лично благодариха на Огнян Ценков. Малката Лора сподели, че сега може необезпокоявана да кара колело пред дома си, а родителите ѝ са спокойни, че не се налага да излиза на пътя, където не е безопасно.

Видинският кмет заяви, че и занапред ще продължи целенасочената работа за подобряване на средата за живеене във всички селища на територията на Общината.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...