Бедни ми, бедни, Станишко!

97116
Бедни ми, бедни, Станишко!

И сега какво стана, къде го червеното чудо - няма го, нито в България, нито в Европа! Има го само в бившия Съветски съюз и там явно му е мястото на Станишко! Да не говорим за баш болшевиките Миков, Янаки Стоилов, Първанов, а защо не и Калфин - какво като бил - казват - успешен евродепутат. Досега, защото и за него Брюксел вече е един мил и отминал спомен! Напълниха гащите всички левичари на 25-ти вечерта, Станишев най-много - чак следа по земята оставя!

Толкова за провала на БСП, а чудо ли сътвори наистина партньорът му ДПС? Нищо подобно! Истина е, че ДПС постави собствен 25-годишен рекорд, не защото много се е засилило, а защото брутално напазарува циганския вот. За 30-50-100 лева мургавелниците рискуваха бъдещето на България, тласкайки я към проваленото червено (и чуждото турско синьо) не само в България, но и по света! На практика Местан и Доган погодиха номер на Станишко, като му откраднаха под носа циганските гласове, цакайки с мизата! ДПС достигна тавана си от 16% и нагоре - както се казва, нека се оправят помежду си - кой на кого го е начукал, те да си решават! И да си преоценяват - сътрудничеството и гадостите, които произвеждат, общо и един на друг!

Управляващите ще предложат кандидат за еврокомисар въпреки резултатите от изборите

„Управляващото мнозинство ще предложи кандидат за български еврокомисар въпреки резултатите от евроизборите. Ще се търси възможно...

Иначе Евроизбори 2014-та си имаха своите специфики. Ето ги:

- За 11-ти ли, за 15-ти ли път Борисов си поигра със БСП като с боксова круша - вероятно това е световен феномен, претендетът да нокаутира противника си 15 пъти наред! Колко ли го боли горкичкия Станишев, явно такъв политически инат не се е раждал на планетата Земя от времето на динозаврите! Дори и да съберат гласовете на БСП и АБВ, както и на анонимните левичари с бюлетина №1, пак са далече под Борисов!

Ето особеността №1 на май 2014-та!

- Особеност №2 е, че нелошото представяне на Бареков показа, че българският избирател два пъти поред не се лъже, не се поддава на повторните лъжи на вече излъгал ги политик (справка Царя и НДСВ!), но стане ли дума за "оригинален", нов (за първи път!) лъжец, няма равен на себе си! Лапа въдицата до канапа и здравата се доверява! Шаран и половина! После си плаща за доверчивостта, и то жестоко!

Станишев изместен от челото на листата, защото избирателите отбелязвали №15 два пъти?

Лидерът на БСП Сергей Станишев изненадващо събира по-малко преференциален вот от слабо известният кандидат на Коалиция за България Момч...

- Третата особеност на Евроизбори 2014 е може би и най-важната. Обратно на Франция и Великобритания, България издуха в облаците (за вечни времена!) нарочените за националисти от "Атака", както и бургаският фюрер Симеонов! Този път Сидеров изигра фатално грешно картите си - няма националист, който да си пада (и да се кланя!) на Путин и Русия! Не съществува такова животно "националист русофил"! Разбираемо е, че той и неговата "Атака" се хранят, издържат и ваканцуват с пари от Русия, но "новият Левски" направо се оля! С наглостта си! Българският провал на националистическите формации е уникален за Европейския съюз и великолепен пример за съвършена Европа! Най-после и България да даде урок на "батковците" от общността и да им натрие палавите носове!

Друго какво? Докато тези редове се пишеха, разликата между ГЕРБ и БСП набъбна на 14 процента! Приключваме, че както е тръгнало, разликата ще стане толкова голяма, че на Станишко няма да му остане друго освен да се гръмне! За десет години партийно лидерство синът на Политбюро успя да се провали поне десет пъти - той и партията му!

От среднощната му пресконференция обаче се разбра, че може още! Дерзай, Станишко! А след БСП те чака и ПЕС, необятни хоризонти има пред теб!

Автор: Валентин Стоев

Станишев не планира оставка в БСП и ПЕС

Сергей Станишев не планира да подава оставка като лидер на БСП и ПЕС. Това заяви той на пресконференцията след днешните избори за европ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com