X
 
 

Долу ръцете от героя на нашето бреме Волгин

83954 28
Долу ръцете от героя на нашето бреме Волгин
Снимка: БГНЕС
Може да ви се стори, че иронизирам, обаче съм напълно сериозен („сериозен” се родее с думата „сириза”- в Гърция така се казва една крайно лява популистка партия във възход, за създаването на каквато в България от микрофона на БНР от месеци пледира колегата Петър Волгин):

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВОЛГИН!

Габон ни изпревари по медийна свобода, страната ни е класирана на 100-но място

България е на 100-но място в класацията на "Репортери без граници" за свободата на медиите, като преди нея е Габон.  Класирани са ...

С тревога научих, че е било оспорено правото на колегата Волгин да призовава колкото си иска от държавния радиомикрофон за създаване на крайноляв политически проект, сякаш е втора ръка журналист спрямо Николай Бареков от също така подкрепящата ( и преди и сега) властта ТВ7. Имало е препирня в комисия на Народното събрание, където е привикан някакъв си Георги Лозанов, пълен лаик по въпросите на медиите, но въпреки това назначен за шеф за Съвета за електронни медии (СЕМ).

Лозанов е бил разгромен и разобличен като цензор от медийния специалист и борец за свободата на словото депутат от БСП Антон Кутев, който с пълно основание е поставил остро въпроса защо СЕМ се е фокусирал с упреци за липсата на плурализъм върху предаването на колегата Волгин в БНР „Деконструкция”. Нима Кутев не е прав - отвсякъде се лее проправителствена пропаганда, маскирана под какви ли не форми, а точно честният в своята праволинейност Волгин да бъде фокусиран като досадна муха в хербарий!?

Друг път съм си позволявал да не се съглася с др. Кутев (веднъж дори написах неуважителното „късно е либе за Кутка” – виноват, признавам си!), но дойде време да го подкрепя. Колегата Волгин не просто трябва да бъде оставен на мира, но е наложително да му се даде допълнително време за изява със специален закон, който да налага откровеността му като еталон в публичното говорене. Ако това не бъде направено незабавно, има опасност при оставка на кабинета Волгин да се окаже в опозиция и да претендира да се окаже прав. При което Бареков ще ни се види забавен телевизионен клоун на фона на ленинския интелектуален потенциал на революционера Волгин, доказал на фронта правителствения провал своята правота в битката срещу доконструкцията на статуквото.

Волгин не просто е искрен, а направо изразява съкровените помисли на софийските потайности във властта. Цепи по вълните на проправителствената пропаганда с отчаянието на волжки съветски бурлак по волгодонския канал. В Канал едно трябва да го пуснат да громи глобалистите, либералите, Запада и най-вече големия сатана САЩ!

Колегата Волгин олицетворява бродещия призрак на болшевишкия реваншизъм, но без някакви си олигавени от европейска слуз социалдемократически смокинови листа. Той е обобщение, за да не кажа еманация (че ще ми се обидят за сложната дума достопочтените почитателки на колегата) на най-истинското самопризнание за това, докъде може да стигне един журналист в отрицанието на реалността, заради свободата на славата.

Три часа говорили, говорили, говорили и нищо не казали

Тонове говорене, малко истинска информация. В това се превърна прословутата среща на правителството с медиите, проведена под гръмкото н...

Славата да си смел борец за свободата на словото, което никой не ти отнема, оспорва или притиска, е голяма работа. Тя трябва да стърчи като доминиращо оръжие на съветски окупатор над центъра на София, за да виждат всички низши български организми за каква висша цел става дума. И никакъв демонтаж и деконструкция на предаването му не бива да има, за да не му се отнема свободата му на славата.

Колегата Волгин е говорител на статуквото и е адски полезен в това качество, което със сигурност увеличава количеството на отвратените от него (от статуквото, а не от колегата Волгин, който работи яко за това отвращаване). Ако му се попречи, ще бъде превърнат в жертва, което той жадува, за да стане първия по рода си ляв екстремист, породист журналист, репресиран за волнодумство в залеза на прехода от болшевизъм към повече такъв в наше време.

И трябва да му се признае: старае се в това отношение повече от Кеворкян, Карбовски или други по-дребни подобия на (пропа)гадния фронт, като носения от студио на студио млад др. Александър Симов от в. „Дума” например (същият не случайно непрекъснато се позовава на чичо си Волгин като на върховен жрец).

Волгин ни е нужен като (протуберансите на) слънцето и разредения въздух на върха на чистата, неприкрита пропаганда, за да не може утре някой от днешните управляващи лицемери да се оплаче със задна дата от липсата на медийно обслужване по нанадолнището, по което ни водят.

Автор: Иво Инджев

Украйна - цената на международното разделение

С всичката информация, идваща от Украйна, Русия, САЩ и различните европейски държави, с взаимните обвинения, със спекулациите и с истер...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 28 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Опитах се, да се свържасе с господин Болгин, ,Нционално радио БГ, но се оказа, че такъв номер няма,Пот ърсих номера на Говарит Москва, и чух за моя радост гласът на Волгин,уСПОКОИХ СЕ
 • Анонимен 27 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Koi e tozi Volgin b?. Imeto mi napomnia na reka Volga. Ta po-dobre toia izmet da se zapati kam Volga i da se udavi sam, zashtoto nekoi drug shte svarshi taia rabota. Predatelite- aut ot BG.
 • Анонимен 26 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Иво, върви при брат си в дупката на септичната яма!!!
 • Анонимен 25 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Волгин е олицетворение на гнусната еничарско-комунистическата клика която управлява Бьлгария.Този педал смисьла на живота му е да забьрше нещо на алея Яворов-та накима като него определят дневния ред на Бьлгалия.Нищо добро не чака дьржавата ако не изметем тази сган!
 • от Радомир 24 от Радомир преди 5 години Профил на трол?
  СЛУШАМ РЕДОВНО И С ИНТЕРЕС ВОЛГИН -ЗАЩОТО КАЗВА НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА ,ИЗСЛУШВА ИСКАЩИТЕ ДА КОМЕНТИРАТ - РАЗБИРА СЕ НЕ Е КАТО ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ НОВА ТВ ,КОЯТО ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ЗАРАДИ НАГАЖДАНЕТО ИМ КЪМ МИНАЛ РЕЖИМ БЕЗ ДА СЕ ВЗИРАТ В БЪДЕЩЕТО.ДОБРЕ Е ПОНЕ ДВА ПЪТИ В СЕДМИЦАТА НЕГОВАТА ДЕКОНСТРУКЦИЯ ДА ИЗЛИЗА В ЕФИР ТОВА Е И МНЕНИЕТО НА МОИ СЪГРАЖДАНИ
 • Анонимен 23 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  В България има много евреи,които са с български имена 1 Уважавам еврейския народ,но евреите -комунисти са зловещи същества ! Волгин е един от тях ! Това обяснява всичко !
 • култиватор 22 култиватор преди 5 години Профил на трол?
  Минджев е евроГЕЙски атлантик-путьовец.
 • Анонимен 21 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Нещо не знаеш, видимо. Фактите, за които говориш, ги свързвай с доносника Имо минджев, той е в услуга на такива леснопечелещи като Цветелинка Карагъзова. Нали сам казваш, че Волгин защитава Москва? каква му е далаверата да агитира за фотоволтаиците?
 • костас 20 костас преди 5 години Профил на трол?
  Здравейте! За съжаление у нас е пълно със волгиновци. Сбъркан преход със сбърканите хора. Комунистическите мозъци доста години се подготвяха да си направят капитализъм. Събитията от последната година доказват,че те няма да допуснат промяна и със други форми и методи ще продължат да си градят благоденствието за децата,внуците че и правнуците си. Примери колкото щеш: например веи парковете -бързина виж още ›› та с която ги изградиха и договора който си приеха да им плащаме тока на безбожно висока цена. Това е пример за колективна алчност и взаимност на политическата класа. Партийните различия нападки и раздори за са удоволствие на народа. И така докато затрият България. Но това малко ги тревожи защото те са интернационалисти, пардон сега думата е космополити.
 • Анонимен 19 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Волгин си е един обикновен пидал с явен уклон към мазохизъм. И това обяснява цялото му поведение и съществуване.
Нагоре