Хибридните национални предатели!

17072
Хибридните национални предатели!
Снимка: БГНЕС

Сбърка ли в сметките си руският посланик, когато преди дни се позволи да изчисли на всеослушание, почти като заклинание и груба намеса във вътрешните работи на суверенна държава, че 80 процента от българите били русофили? Май че не сбърка - въпреки че, откъдето и да го погледнеш, това си е чиста провокация, тенденциозно и умишлено "разлайване на кучетата", така да се каже! Няма начин подобно нагло и дълбоко премислено "откритие" да не е дразнещо, провокативно и част от стратегия - малко по малко, но систематично и упорито да се внушава на населението на Република България принадлежността му към великия руски (бивш съветски) народ, припомняне на "братските връзки" и огромната задлъжнялост на българите към руско-съветския народ!

Това от една страна. От друга обаче - как подобно заключение да не бъде обнародвано, след като всекидневно бившият Голям брат получава "доказателства" за това от всевъзможни български политици слагачи и национални предатели, повечето платени руски агенти, чиято единствена задача е неспирно и неуморно да засвидетелстват "братската любов" и подлото си отношение на подчиненост, което те приписват не на собствената си продажна персона, а на въпросното българско "русофилство", както казваха преди време първите български партийни и държавни ръководители - "от векове и за векове"!

Ето няколко примера от последните дни:

- Почти не се разшумя скандалното основание, с което хората на Цацаров намериха за необходимо да подведат под отговорност министър Ненчев - защото с поръчката си за ремонт на двигателите на Миг-29, дадена на полски контрагент, Министерството на отбраната нарушавало интересите и подронвало авторитета на руския производител, също кандидат за поръчката! Нищо, че Ненчев и подчинените му са предпочели Полша, първо, защото е страна-членка на ЕС, и второ - и далеч по-важно, защото поръчката там ни била два пъти по-евтина!

- Само частичен скандал предизвика уникално сервилното спрямо Русия и Путин благодарствено писмо на почетния председател на ДПС, българския турчин Ахмед Доган, по повод награждаването му за заслуги към руската държава. Даже нещо повече, придворни на Москва български политици и журналисти използваха случая да припомнят на българския народ какво национално богатство е всъщност Човекът от Сараите, който още преди година бил прогнозирал (с радост и надежда, разбира се!) сегашните политически процеси - разбирай хибридната война на Русия срещу България - и надмощието на българските русофили, което вече се било случвало в държавата ни!

- Ами прословутото самоубийствено заклинание на избрания за нов президент Румен Радев - че било, каквото било, щом руският флаг се вее в Крим, то значело, оправдателно, че заграбеният с оръжие полуостров, вече бил... руски! И точка по въпроса! С това си налудничаво изявление ген. Радев даде на българите ясен сигнал, че... ако, примерно, утре руски канонерки дебаркират край Варна, възможно е догодина Евксиноград да се стопанисва от руското УБО!

- Колкото и да се гъне партийната русофилка (ако съветският комунизъм е и русофилство!) Корнелия Нинова, колкото и да отрича и да кърши китки, истина е, че тази Госпожа Лъжа отиде лично и на крака при генерала от руските служби Решетников, за да получи братска благословия и разрешение да предложи един друг генерал, също русофил, за кандидат-президент на България. Колкото Госпожа Л. да ни увещава в противното, истината е една: прословутата партийна русофилия и прословутият партиен слугинаж на БСП са си все така живи и здрави, даже още по-живи и още по-здрави, и никой нормален българин не трябва да се съмнява в това!

Евроатлантическият Борисов назначи русофил да се грижи за българите в чужбина

Днес българското правителство назначи за отговорник на българите в чужбина (например в Чикаго, където има близо четвърт милион българс...

- Жалка е, дребна е, даже е незабележима "русофилката", атакистка щурмовачка, някоя си Магдалена Ташева, която миналия петък, по време на парламентарния контрол, ядосана, направо вбесена на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, ѝ изсъска от микрофона на парламентарната трибуна, че (дословно) "руският газ и нефт, госпожо министър, нямат алтернатива за България!" Дъщерята на Александър Матросов беше вбесена от успешните засега сондажи за нефт в българския сектор на Черно море. И добре че пленарната зала беше дюс празна, та никой не чу злокачественото русофилство на българската депутатка - ако изключим телевизионните зрители, разбира се!

Накрая? Как при тия високопоставени изяви на (псевдо)русофилия руският посланик да не отсъди: 80-процентна национална българска русофилия; как този висок процент братска любов да не прездизвиква братска гордост у Н. В. посланика! На негово превъзходителство посланика обаче добре му е известно, че същите тези 80 на сто любящи чуждата държава българи-русофили би трябвало първо да са 100 процента българофили!

Друга аритметика просто няма, и не може да има!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Турция и ислямистите: какво свързва Ердоган и Хамас

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com