X
 
 

Живеем в психо фантасмагоричен крими екшън трилър

3196 4
Живеем в психо фантасмагоричен крими екшън трилър
Снимка: Pixabay
Не ви ли се струва, че светът живее в някакъв екшън крими филм, сценарият на който е предварително известен само на избрани? А ние дори не знаем имаме ли право да се надяваме, че финалът му ще бъде щастлив. Накъдето и да се обърнем виждаме война, страдание, убийства, болка... истински психотрилър. Сякаш живеем в нарочно избрани моменти, форми, с предварително зададени желания.

А от телевизора продължават да ни напомнят да сме спокойни, защото вече имаме оформен профил на социопат. Това трябва ли да ни успокоява? Ми, сигурно! Аз, например, вече спя по-спокойно! Знам, че профилът на масовия български убиец е фиксиран. Обособени са и публично оповестени действията, визията, поведението му, след като е извършил зверското убийство. Дали действително това е истинският извършител на поредното гнусно деяние, този път в Галиче, и дали истинските убийци на още невинни жертви са именно заловените, можем само да гадаем.

Още детайли след убийството в Галиче излязоха наяве

Според разследващите на 11 януари вечерта 17-годишният Аксел е вечерял с баба си в нейния дом, след това е излязъл, минал е покрай къща...

Играем си на руска рулетка вече 142 години. Цели 142 години свобода не ни стигнаха, за да се научим, че не последствията са важни, а превенцията? И всеки път, когато гръмотевична буря ни връхлети започваме да се чудим защо.

Отговор а) защото ни мързи да мислим и като дойде ще му мислим;

Отговор б) защото няма достатъчно подготвени гадатели, които да предскажат какво и кога ще се случи;

Отговор в) защото не сме обучили кадрите си качествено, че да разпознават психопатите предварително;

Отговор г) о, я вижте какво се случва в големия свят, ние тук за някакви убийства си говорим;

Откриха важна улика, свързана с убийството в Галиче

Криминалисти намериха портмонето на зверски убитата Андреа в кладенеца в двора на бабата и дядото на задържания Аксел, съобщава NOVA. ...

Отговор д) защото правосъдната ни система е едноклетъчно безгръбначна амеба, която дори в XXI-ви век все още не се е доразвила.

Не ви ли се струва, че има повече от един верен отговор? И кой е най-верният, след като се получава така, че безкрайно дълги години у нас продължаваме да галим и да жалим горките извършители. Едни са невменяеми, други - непредпазливи, а трети - те просто убиват за забавление и удоволствие.

За пореден път ще попитаме защо изследваме последствията, а не търсим първоизточника и причината, за да спрем този нелеп житейски кръговрат? Защо криминално проявени се разхождат свободно и необезпокоявано из цялата страна и целия свят? Защо присъдите за тежки престъпления у нас са морално нищожни? Или е по-правилно да попитам за кой? Въпрос след въпрос се нижат.

Е, не ви ли се струва, че всяка следваща серия на крими екшъна в живия живот се превръща в истински фантастик хорър трилър, сценаристите на който се забавляват и изследват последствията, наблюдавайки какво се случва с хората в специално обособена контролирана среда?

Автор: Моника Георгиева

Тройно убийство разтърси хърватския град Сплит

Трима мъже бяха застреляни при предполагаема атака за отмъщение в центъра на град Сплит, съобщи „Дойче Веле”. Хърватската ...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  С всеки изминал ден в българия става все по зле и по зле....ако в перник живееха нормални хора то в момента да са във въстание...изрофите са без вода и въздух....от разпит в полицията избягал престъпник....в ямбол внесени отпадъци тровят идиотите там....тоя народ кскъв е защо търпи тия геноцит....роби
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Да струва ми се. Накратко . Буржоазните Дегенерати на Запад и Дегенератите на Комунистическите партии от Изток ГРАДЯТ BABYLON. BABYLON /2/Това е последната цел на Щатският Империализъм. В условията на Присъстиве на Извънземен разум. По точно разуми. И вие моника / много ми харесва това име/ сте обучена от ТЯХ.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Но , пътят на Уродливият Капитализъм ще завърши без значение от цената във Вселенската канализация. Уродливият Капитализъм дето превърна хората от бозайници в бозайници с психология на паразити и го държи на изключително примитивно Космологично ниво. А , пък вие мониика сте Съучастничка на всичко това.
  : 0 !
 • Октомври 1.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  А , между другото тези дето контролират Луната и изгониха Сащ от там контролират и Антрактида. Няма никаква конспирация. Само , че тук допускат малко повече човешко присъствие , зашото все пак Антрактида е на Земята. А , пък Глобалното ману дето завършихте моника ви изтри вашият мозък и го замени с вавилонски , наблъска ви с /Глобални и местни македонизми/ и ви даде висше образование. Примитивно о виж още ›› т Космологична гледна точка , но така е в Тъмната Ера на Капитализма.
  : 0 !
Последно в Актуално