Кабинетът "Орешарски" трябва да остане

37259
Кабинетът "Орешарски" трябва да остане
Снимка: БГНЕС

Гаранция Франция. Няма шега, няма измама, социалистическото правителство във втората най-силна икономика на Европа подаде оставка заради провала на местните избори през почивните дни. Се ла ви, казват в Париж.

Такъв може и да е животът там, но в България животът е шеС без десет. Дори в Деня на шегата никой няма да повярва, че е възможно кабинетът да даде оставка. Многократно сме давали пример защо това трябва да се случи – като се тръгне от Пеевски и се мине през работата на всички министерства, където кеф ти проблеми с енергетика, кеф ти поредна заменка и мътно застрояване, кеф ти 123456789-то уволнение на хора, които не им се ще да следват официални червеникави доктрини, кеф ти СРС-та, конфликти на интереси при комай всеки по-виден държавен мъж или жена – да не сме сексисти все пак.

Русофили срещу русофоби

Кримската криза доведе до поляризация и в българското общество. Докато едни симпатизират на "братска Русия" и подкрепят действията ѝ в ...

Затова днес ще потърсим причини правителството да остане още един мандат начело на България. Ей така, на майтап, защото животът е една голяма шега и е важно да можеш да му се смееш, а не той да ти се смее, казват мъдрите хора.

Пламен Орешарски – защото е Music Idol, казано по тийнейджърски. А звездите трябва да греят ярко на видно място – какво по-видно от премиерското. Пацо от Дупница, ша-ля-ля-ляя.

Драгомир Стойнев – той полага неистови усилия да върне романтиката в живота на всеки българин. Какво по-романтично от вечеря на свещи. И закуска, но като дойде зимата, че сега е светло. Това е начинът да се борим с демографската криза – и без много фъфлене, че така бебета не стават.

Цветлин Йовчев – заради оптимизма му и манекенската осанка. По дрехите посрещат, ей. Особено кризите – те най-много се впечатляват от турбоманекенството и сами се решават.

Анелия Клисарова – да ни пази от политическата пропаганда на 24 май. С надеждата, че и на 25-ти ще ни опази.

"Експертното" правителство си трае, реформите си чакат

Управляващото мнозинство изглежда все по-комфортно в кожата си. Опозицията не е особено силна, обществената енергия бе изтощена в сам...

Зинаида Златанова – защото по-важно от авторитетната визия и осанка няма!!!

Ангел Найденов – кой, ако не той, ще се грижи за държавния двор. Ако сте забравили какво е най-важно за един двор – оградата е!

Мариана Георгиева - да ви стане ясно защо трябва да спортувате. На разбираем език! Как ще бягате към Терминал 2, ако не тренирате? Или на разбираем език - как церебрумът Ви (латински: cerebrum) ще достави достатъчно силна комуникационна единица до долните крайници, за да могат ПЕС-овете (латински: pes) Ви да извършат постъпателните движения, необходими за отделянето на количеството кинетична енергия, осигуряваща покриването на разстоянието от точка А (жилище, офис) до точка Б (Терминал 1, Терминал 2), след като надегусът Ви (латински: Nadegus) не помръдва от дивана?

Иван Данов – манекенство, осанка и визия добре, но някой трябва да ги проектира. Архитект трябва за тая работа, без план как се работи? И без социални помощи?!

И да не забравя най-важната причина правителството да остане – заради Мая Манолова. Тя още не му е довършила новата Конституция. Какво, не знаете ли за нея – ще разберете, ще разберете. На следващия 1-ви април.

Овчедушие

Овца - тревопасен бозайник от разред Чифтокопитни, отглежда се за добив на мляко, месо и вълна поради благия си нрав. Ако някой някога...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com