Как ще се води Третата световна война? (По дни)

19911
Как ще се води Третата световна война? (По дни)
Снимка: iStock/Guliver

Американските бомбардировки над Сирия хвърлиха светлина върху начина, по който ще се води Третата световна война. Противно на думите на Айнщайн, че не знае с какви средства ще протече Третата световна война, но Четвъртата ще е с камъни и дървета, от видяното с ударите на Тръмп срещу Сирия следват съвсем други изводи. Ето как ще изглежда новият световен катаклизъм.

2 април 2019 г.

Тръмп обявява със статус в Twitter, че ще изстреля умни ракети срещу руски Крим - за да внесе демокрация и световен мир в Украйна. След това се обажда на Путин и го предупреждава културно. Ден след ударите от Москва съобщават, че руските умни ПРО са свалили всички умни американски ракети. От Белия дом съобщават, че всички умни американски ракети са поразили умно целта си. 

2 април 2019 г. - на обед

Красимир Каракачанов обявява, че българската армия е в готовност. Някъде някой започва да сменя веригите на танка ни.

2 април 2019 г. - през нощта 

Оказва се, че действително една-единствена ракета е ударила един-единствен склад, където е ранила нощния пазач - той всъщност бил предупреден да напусне обекта, но останал, защото просто заспал. Пазачът говори пред камерите и се оплаква, че сега си е изгубил работата и няма какво да работи. Статистиците вписват загубата му на работно място като първото голямо поражение от Третата световна война, а в Холивуд паралелно започва писането на четири различни сценария, посветени на живота му. Различни НПО дават началото на хуманитарни проекти, посветени на намирането на работа за мъжа.

3 април 2019 г.

Facebook се тресе от коментари. Цари вълнение, приповдигнато настроение и радост - най-сетне нещо ново и интересно в мрежата. В интернет се множат безброй смешки, носи се особен геополитически ентусиазъм. Организират се протести в десетки държави, а хората са щастливи, че ще могат да се съберат заедно в центъра на столиците си и да си поговорят помежду си. През това време Путин предупреждава Тръмп, че ще отвърне на удара.

4 април 2019 г. - през нощта 

Атака. От Москва съобщават, че всички умни руски ракети са поразили умно целта си. От Белия дом съобщават, че умните американски ПРО са свалили всички умни руски ракети. Всъщност една-единствена ракета действително е попаднала върху изоставена къща в Тексас. Ранено е куче. В Холивуд паралелно започва писането на четири различни сценария, посветени на кучето. Стотици хиляди потребители на Twitter рефрешват страницата на Доналд Тръмп непрекъснато, очаквайки реакция...

3 юни 2019 г.

След общо взето 30 подобни атаки, двете страни осъзнават, че са изхарчили десетки милиарди долари за ракети, блокирани от ПРО за стотици милиарди долари. Сметката все повече не излиза - войната не е на сметка. Доларът и рублата са се сринали до земята, а икономиката и на двете държави започва да се самоизяжда от военен преразход. През това време Китай обявява, че вече отказва да дава заеми на двете страни. Те осъзнават, че са отдавна фалирали. 

10 юли 2019 г.

След дълъг разговор по телефона, двете страни решават да преместят войната в Twitter, Facebook и YouTube. Общото мнение е, че която страна натрупа повече лайкове, коментари и споделяния, ще спечели. Американците се оплакват от руски хакери, които манипулират социалните мрежи, а руснаците се оплакват от самите алгоритми на мрежата, направени така, че да облагодетелстват американците. 

12 август 2020 г.

Година и половина по-късно Красимир Каракачанов дава пресконференция за танка. Веригите са най-сетне сменени, готов е за употреба. Туловището му (на танка... не на Каракачанов...) прави разходка по жълтите павета. Нацията празнува могъществото си, а през това време в сутрешен блок Андрей Слабаков и друг гост спорят дали може да се пуши в танка.

Може.

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Турция и ислямистите: какво свързва Ердоган и Хамас

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com