X
 
 

Лъжи от висшия пилотаж обърнаха вота!

12150 26
Лъжи от висшия пилотаж обърнаха вота!
Снимка: БГНЕС
Голям лъжльо се извъди този бесепарски кандидат-президент Радев. А от него се очакваше, бидейки висш военен, да пази войнската си чест неопетнена и да не се забърква във висшите (пост)комунистически лъжи на БСП от 10 ноември 1989 година та до наши дни. Спомнете си само с какви партийните лъжци, кандидати за висши държавни ръководни постове, разполагаше тази партия - още от първия ден след падането на Живков. Три поколения ръководители:

- Андрей Луканов и Петър Младенов;

- Жан Виденов и Георги Първанов;

- Сергей Станишев и Михаил Миков!

Все изпечени лъжци, които заради едничката си "партийна правда" във всеки един момент от престоя им на отговорен държавен пост бяха готови цял народ да пратят по дяволите! Само и само както те, така и партията им, винаги да са колкото се може по-близо до властта! Спомнете си и всичките им кандидати за президент и вицепрезидент през различните пост-"Тато"литарни години:

- разните Маразовци,

- Стефан-Данаиловци,

- Калфиновци,

- генералите Атанас Семерджиев, Михо Михов и вицето на Гоце... как му беше името...

Казано накратко, хвани единия, удари другия!

Не им отстъпва на батковците си и настоящият кандидат-президент на БСП, генерал Румен Радев. Разликата между тях и него е, че той - ако се съди по резултатите от първия тур на сегашните президентски избори - успява да осребри и да излъже повече хора. Дотолкова повече, че води преди балотажа в неделя с около три процента пред втория, претендента на ГЕРБ Цецка Цачева.

Две са тлъстите лъжи, на които заложи червеният кандидат-президент. Първата и най-въздействащата сред избирателите беше заплахата, че ако ГЕРБ излъчи следващия държавен глава, то милата ни Татковина, Република  България, щяла да се превърне в "буферна бежанска зона" на Евройпейския съюз, и едва ли не това било главната причина държавата ни да бъде приета (и, забележете, още държана!) в състава на Съюза! Както Радев и социалистите престъпно лъжат, за да бъдела (България) нещо като "жив щит на Европа" срещу арабско-мюсюлманското нашествие на Стария континент!... Лъжите с мигрантите нямат край - пак според кандидат-президента на БСП Радев, правителството на ГЕРБ "се готвело" да предостави български територии "за трайно заселване" на "нахлуващите на талази в страната ни друговерци"!

Другата особено гадна лъжа на уж "инициативния" ("само подкрепян от БСП") червен кандидат за президент на Република България Румен Радев е безочливото му обещание - навсякъде на срещите си с избиратели той нагло лъжеше и мажеше, а го потвърди и на пресконференцията вечерта на 6 ноември в НДК - че една от първите задачи след встъпването му в длъжност щяла да бъде "повишаването на пенсиите на възрастните хора"!

Доколко успешно (и за пореден път) българските пенсионери са се хванали на лъжите на Столетицата и "подкрепения от нея" Радев, може да се съди по социологическите данни на агенция "Алфа Рисърч" - според нейните екзит-полове 40 на сто от хората на 60, и над 60 години, подлъгани, са дали своя глас именно за "въздушния генерал"! Главния пенсионерски съблазнител!

Поне две са нелепостите му по тоя повод:

- откъде авиаторът ще вземе пари, за да вдигне пенсиите; в кой президентски джоб ще бръкне!?

Радев бие Цачева на първи тур и в Плевен

По данни на ЦИК при обработени 35.10% секционни протоколи в РИК-Плевен към 5.30 ч., ген. Румен Радев води на Цецка Цачева на първи тур....

- в коя Конституция на България пише, че президентът на парламентарната република ще решава (и раздава!) по-високи пенсии?! Може би в Живковската!

БСП - независимо кой е конкретният ѝ лъжец и кандидат за висок пост - не се отказва от стария си партиен навик да демогогства и дава лъжливи популистки обещания! Които забравя веднага, щом се докопа до властта! Или пък раздава обещаните, но необезпечени пари и социални придобивки, с ясното съзнание, че ще ги завещае като дълг на следващите управляващи; важното за социалистите е лъжите да им свършат работа, а пък след тях, ако ще и потоп да ни залее!

Няма случай в пост-Живковата история на  България, при който водещият на първия тур да загуби водачеството си на втория. Така че - халал да ни е на всички изборът на малко над 800 хиляди лековерни български гласоподаватели! Лошото е, че с предпочитанията си те нахлузиха - поне за пет години - примката на врата и на останалите над седем милиона българи избиратели! Това е още един пример за това колко точна и безапелационна е крилатата през вековете българска фраза: "Прост народ - слаба държава!"

Изтъркана е като лаф, ама е вярна до Бога!

Автор: Валентин Стоев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • ЗА РУСКАТА МАРИОНЕТКА РАДЕВ 12 ЗА РУСКАТА МАРИОНЕТКА РАДЕВ преди 3 години Профил на трол?
  C’est un soldat Une clé dans le dos C’est un soldat Qui marche au pas Tourne la clé Tu verras comme il court La clé tourne il court il court C’est un soldat La clé sur le devant C’est un soldat Qui fait pan pan Tourne la clé Tu verras comme il tire La clé tourne il tire il tire
 • Анонимен 11 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Ей АНАЛНИТЕ, стига с тези бисквитки, като толкова ги обичате, заврете си ги отзад и после ги оближете ! Да ви е сладко .
 • Анонимен 10 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Така наречената Margi Draganova е подставено лице с измислен профил, целта е да изпълнява чужди поръчки (срещу заплащане и то солидно), изобщо наемник !
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  ЕДИНСТВЕНИТЕ ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ ТУК СА РУСКИТЕ ПОРЪЧКИ И СИГУРНО ЗАРАДИ ТОВА НЕ СЕ СМЯТАТ ЗА ЧУЖДИ, НО ПО ОТВРАСТИТЕЛНО РУСКО ИЗЧАДИЕ НЕНАВИЖДАЩО ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ОТ УРОДА ЙОНЧЕВА АЗ НЕ ПОЗНАВАМ - ТАЗИ РУСКА ГРАЖДАНКА ОТКРИТО РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА А СЕГА И ПРЕДСТАВЛЯВА РУСКОТО ОРЪЖЕЙНО ЛОБИ В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО ФАКТИЧЕСКИ НОМИНИРА ЖАЛКИЯ ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ - ТОВА ЛОБИ ФИНАСИРА ТВОРЧЕСКИТЕ КОМА виж още ›› НДИРОВКИ НА УРОДА ЙОНЧЕВА, КОЯТО СПАЗАРЯВАШЕ ОРЪЖИЕ ЗА ТЕРОРИСТИ - ЗАДАЧАТА НА РАДЕВ Е ДА ДЪРЖИ АРМИЯТА НИ В СЪСТОЯНИЕТО КОЕТО Е СЕГА, ЗА ДА НЕ СМЕ ЗАПЛАХА ЗА РУСИЯ И ДА ВКЛЮЧВА ПОСОЧЕНИ ОТ РУСИЯ КОМПАНИИ ЗА ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ
  : 0 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Боже пази България, ако женският Квазимодо, така наречената Леля ЦеТка стане президент ! Алчна и безкрупулна жена, да не говорим за дивната й красота . Срам ще бъде за всички българи "Първата леди" да бъде орангутан .
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Това да не ти е конкурс за х-фактор или мис България Бе , Олигофрен ! Като искаш да се любуваш на дивна красота , знаеш си ! Гледай си рижавата евросвиня и се наслаждавай !
  : 1 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Плювача Валентин Стоев бил още жив ! Едва ли сред ЖУРНАЛЯТА ще се намери мърща воняща повече от това говедо .
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Стоев е пич...А ти си обикновена Тролска мърша
  : 4 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Стоев, Стоев, към списъка от имена защо не прибави и името на брат ти Чавдар Шинов ?
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Смешко, тъжно ти е, но Цецето си отива. Издънихте се. Издъни ви един никому - неизвестен генерал, бил той и комунист. Издъни Цецето и тя не може де се побере в силуета си, защото вече се виждаше на прием на Дондуков 2. Да, ама не. След като Радев може, значи всеки може. Замириса на кръв - дражте се.
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Замирисало му на кръв на комуноидния трол ...Да не са ти спукали хемороидите !
  : 15 !
 • Анонимен 6.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Ген. Радев знае английски ,немски и руски ,да не говорим за другите му качества ,за да стане перфектен пилот ! А баба цецка знае само да дрънка празни приказки ,да плаши децата с визията си на недоклатена крава и да бъде подлога и помагачка на олигархията
  : 19 !
 • Анонимен 6.3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  А френски знае ли, защото Дуган вече говори само на френски , ше му трябва мнооого френски да се разбира с Дуган!
  : 6 !
 • Анонимен 6.4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  6.1 и 6.3 е едноокия педераст, психо и платен лайняр на Драгалевския циганин !
  : 4 !
 • Анонимен 6.5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Извинете , смешно ми стана , като прочетох че Радев знаел английски , немски и руски !!?? Твърди го комунист 6.2 с цел повдигане на путацията му ! Може някой да повярва , но не и аз ,който го познавам от 12 години ! Знае само руски колкото циганин български, немски - нито дума , а за английския в US ползваше платен преводач ! Смешна , но и грозна лъжа ! Лъжливи комунисти , бе , срам нямат !
  : 4 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Д'еа и платените драскачи и американски подлоги! Аре у лево и си гласувай за леля Цецка, която само реве, че видите ли щял да се върне тоталитаризма и ще ни разстрелват по площадите. Генералът е мъжкар, с позиция. А вие ми се пените, че не може да си сложите поредния послушко. Ми няма да стане, аре у лево!
 • Браво 4 Браво преди 3 години Профил на трол?
  Браво генерале, мачкай враговете на родината.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Защо този Радев трябва да мячка комунистите и турските башибозуци ,враговете на Родината ? Нали е техен .....
  : 9 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Чия Родина ? Това са си доказани безродници !
  : 4 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Е, не може без лъжа комунистът! Цялата комунистическа теория и практика са лъжа и демагогия!!!
 • ИМПЕРИАЛИСТ 3.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 години Профил на трол?
  Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали виж още ›› тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население се демотивира да работи за благото на обществото, а започва да търси други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата. След краха, в новите условия, този огромен репресивен апарат се сраства с идеологическия и заедно продължават да властват използвайки целият си богат арсенал от методи и прийоми. Опитите за създаване на заможна среда класа от необвързани с тоталитарните структури части на обществото, са своевременно блокирани от същите структури. Всеки опит за начало на нормално развитие на държавата, чрез изграждане на инфраструктура, разумна и балансирана социална политика основаваща се на реалните възможности на държавата, се парира по добре познати и изпитани методи. Прочистването на държавните структури от зависими, корумпирани и некадърни чиновници често удря на камък поради взаимната им свързаност. За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати, въобще няма да се учудя, ако се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че е станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото...
  : 6 !
 • ИМПЕРИАЛИСТ 3.2 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 години Профил на трол?
  Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали виж още ›› тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население се демотивира да работи за благото на обществото, а започва да търси други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата. След краха, в новите условия, този огромен репресивен апарат се сраства с идеологическия и заедно продължават да властват използвайки целият си богат арсенал от методи и прийоми. Опитите за създаване на заможна среда класа от необвързани с тоталитарните структури части на обществото, са своевременно блокирани от същите структури. Всеки опит за начало на нормално развитие на държавата, чрез изграждане на инфраструктура, разумна и балансирана социална политика основаваща се на реалните възможности на държавата, се парира по добре познати и изпитани методи. Прочистването на държавните структури от зависими, корумпирани и некадърни чиновници често удря на камък поради взаимната им свързаност. За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати, въобще няма да се учудя, ако се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че е станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото...
  : 1 !
Нагоре