Мая Манолова и Бареков на съд заради Костинброд!

81162
Мая Манолова и Бареков на съд заради Костинброд!
Снимка: БГНЕС

Трябва да си много тъп, за да се хванеш на лъжите на наглеца Бареков! Кой умен човек ще му повярва, че минималната заплата може да скочи на 1000 лева - ей така, от нищото, а пенсията - на 500, пак оттам! Сидеров даже може да го съди - заради това, че му открадна лъжите от миналата кампания! И така да станем свидетели как един лъжец осъжда друг лъжец за това, че си присвоява интелектуалната му собственост!

Защото и лъжите са лично творчество, умствен продукт!

Румен Петков: Дано прокуратурата утре да продължи в стил шоурума „Костинброд”

Пресконференцията на Прокуратурата утре се надявам да не бъде продължение на шоурума, който беше по повод Костинброд. Това каза пред "Ф...

И понеже думата е за Бареков - добри хора с ясен ум - към вас се обръща разумната политика! Защо толкова бързо, вие честни хорица! - забравихте какво се случи само преди една година, на предсрочните парламентарни избори през май 2013-та! Забравихте как лицето Бареков, слугата на медийната олигархия и на етническата партия на турците, подлуди населението на страната, като заедно с Мая Манолова изфабрикуваха лъжата на века - "далаверата" в костинбродската печатница, като обявиха следните измами, които българският избирател сякаш е на път да забрави:

- В печатницата в Костинброд били приготвени над 700 000 фалшиви бюлетини, които в нощта преди вота трябвало да отпътуват към избирателните секции, където ги очаквали доброволците на ГЕРБ, готови да ги напъхат в урните;

- Камионите, които трябвало за една нощ да обиколят България и да доставят фалшификатите по места, били с предварително подготвени двойни дъна, така че ако полицията заподозре нещо, да не може да ги открие:

- Бюлетините на измамата били предварително попълнени със знака на ГЕРБ, така че победата на Борисов да бъде осигурена за всеки случай служебно и предварително!

Има, разбира се, още лъжи, но не е нужно да продължаваме. Важното е, че двамата лакеи на БСП и ДПС тогава изпълниха перфектно поставената им от централите пъклена задача и ГЕРБ наистина победи, но само с четири процента разлика, докато - и това сте забравили, лековерни хорица! - социологическите агенции, дори и откровено червените, вещаеха пълна победа на Борисов, и то с най-малко 10 на сто разлика! В резултат - политическата ситуация и общественото мнение в страната бяха деформирани и на власт - с безкръвен преврат! - дойдоха загубилите вота БСП и ДПС, към които впоследствие - срещу прогресиращи месечни траншове във валута! - се присъединиха и националистите-кворумокрепители!

Лицето на измамата "Костинброд" плете новата измама

Днес, 11 май, се навършва една година от един от най-големите скандали и една от най-големите манипулации в историята на България &ndas...

Защо ли припомняме на уважаемите избиратели тези, иначе срамни факти от най-новата българска политическа история? Много просто защо - сега, уважаеми суверенино, имаш уникалния шанс да си отмъстиш за това, че тези хубавци за затвора те подмамиха, и ти - като пълен наивник и инфантил! - се хвана на въдицата на лъжците Бареков и Манолова! Хвана се всъщност на кукичката на Станишев, Доган и Местан, които - като опитни мошеници и политически бандити с 25-годишен опит! - ти поднесоха да налапаш!

И вижте, добри хора гласоподаватели, какво последва за двамата измамници. Мая Манолова, моторът, така да се каже, на далаверата, само след месец стана заместник-председател на Народното събрание, главен архитект на т. нар. нов Изборен кодекс и продаваемо рекламно лице на БСП, а оръженосецът на Пеевски - Бареков - стана собственик и изпълнителен директор на цяла една - замислена като подривна! - телевизия, стана още учредител на нова партия и доверен човек и момче за всичко на задкулисието и олигархията! Получи, разбира се, и най-важното - безконтролни средства за реализиране на подривната дейност!

Сега е моментът по-наивният български електорат да удари по масата и да каже - вие ни излъгахте, съзнателно ни объркахте, възползвахте се от нас, и сега ние въздаваме правосъдие и справедливост, като не гласуваме за вас! Взимаме си обратно доверието, което вие брутално откраднахте! Изгаврихте се с нас и с природното ни лековерие и сега, година по-късно, ще си платите за дяволъка! Скъпо, прескъпо и с лихвите!

Сметка за плащане има и прокуратурата, Цацаров да не се гуши невинно! Този мощен индивид също нагази закона с двата крака! Тогава - заедно с институцията, която ръководи - на драго сърце се вписа в измамата и съдейства тя да се случи! Сега пак гази закона, като упорито отказва да потърси наказателна отговорност на конспираторите и манипулаторите Манолова и Бареков, на партийните лидери Станишев, Местан и Сидеров, които побързаха да се възползват от уж "неочакваната" предизборна конфигурация и свикаха уж спешни пресконференции в деня за размисъл, с което погазиха до коленете действащия тогава изборен закон! Цацаров - и тогава, и сега! - показа недвусмислено, че прокуратурата в тази страна действа - и ще действа! - "по усмотрение", а не по правилата! Тоест, избирателно! Но не е късно, Цацаров може да се поправи, като изпрати съзаклятниците на съд. С този поправителен ход главният прокурор всъщност може да започне така жадуваното от цялото общество и препоръчвано от всички европейски инстанции реформиране на съдебната ни система! Да започнем най-после! Другото след това ще е по-лесно! Вярвайте!

Автор: Валентин Стоев

Цацаров: Оправихме си обвинението за Костинброд и го внесохме отново

Обвинителният акт по делото за бюлетините в Костиброд е внесен отново, след като отстранихме нарушенията. Това каза главният прокурор С...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com