Орешарски опасен за здравето!

26501
Орешарски опасен за здравето!
Снимка: БГНЕС

Изобретателността на властимащите край няма. Вземете Орешарски и правителството му - въпреки че е спорно дали този премиер-кукла си е позволил да вземе дори и едно самостоятелно решение. Което не е одобрено от Станишев и Местан или не му е наложено от самите тях! Ето и сега - някак модни стават т. нар. изнесени правителствени заседания. Пътуват милите министри колективно из страната - досущ като туристическа група! Кашкавал туристи! Градът е специално подбран, там местните величия ги посрещат на крака, домакинстват им и им правят мили очи - сакън да не ги разочароват, защото и от тях зависи шефското им битие! Въпросът тук е кои са тези градове и чия е тази местна управа! Три са досега избраните от Орешарски домакини - Видин, Монтана, преди няколко дни и Ловеч - все градове, в които колят и бесят бесепари! В тях и кметовете, и зам.-кметовете и общинските администрации са "червени", за областните управители, назначени лично от Орешарски, да не говорим! (За последно в сряда заседаваха във Варна, където кметува човек на ГЕРБ, но истината е, че Портних е в нещо като под обсада - общинският съвет във Варна е по-червен и от червеното знаме на превратаджиите от Донецк. И някогашна синя Варна този път направо бе като български Донецк!) Защо ли министрите "се изнасят" все в "свои" градове!?

Причините са най-различни, но важната винаги е една - на Орешарски и хората му им треперят гащите от страх! И от народната любов! Когато тази любов е неконтролирана и без сценарий! Не смеят любимците на народа, зарязали размирния "Дондуков" и размирна София, да припарят в градове, където "червените" не са разпънали червения килим! Ако има дори само един процент вероятност за освиркващи недоволни, то този град престава да съществува за Орешарски и сие! Сякаш не е български! Зачеркват го като "вражески"! Така както през март зачеркнаха градовете, нарочени за опозиционерски (с кметове от ГЕРБ!), и те се разминаха с предизборните траншове, които Орешарски и Чобанов отчетоха като допълнителен стимул "за развитие на регионите"!

Румен Петков: Орешарски, знаем кой ти е началник - Делян Пеевски

Орешарски, не се прави на мъже. Нека да се знае, че твоят началник ще контролира и координира службите. Началникът ти е Делян Пеевски...

За 340 дни протести и толкова на власт Орешарски се доказа като несигурен премиер и страхливец. Но това не е пасив в личната му сметка, не е пасив дори в сметката на БСП и ДПС, а остана единствено за сметка на държавата! Този министър-председател не е, и никога няма да бъде! - човекът, който ще се нагърби - като един преизбран за трети път Орбан Унгарски, например! - с рискови, но печеливши за държавата решения.

Орешарски освен, че излъга, че е пръв икономист, се оказа мек и нерешителен, плах и податлив на внушения, кукла на конци, на която Станишко и Местан (а все повече и Сидеров!), явно и нахално, дърпат конците като на един жалък Арлекин! Малък ревльо, на когото менторите от БСП и ДПС старателно се опитват да замръчкат следите!

Ако беше велик, човекът от Дупница щеше да се "опъне" на енергийните олигарси за Южен поток! Нямаше да ни заробва с чужд газопровод! Щеше да гони и налага българския интерес в проекта, а не да раболепничи на Милер и Газпром, на българската му агентура Станишев, Доган, Местан, Пеевски и останалите енергийни "русофили"! Нямаше да позволи бездарната им маша (удостоена по стечение на обстоятелствата с длъжността "министър на икономиката и енергетиката"), посредственикът Драгомир Стойнев, да лъже безпаметно и да нанася щети с дългосрочно действие на държавата, вместо да го уволни със замах! Стойнев като пръв глупак си мисли, че БСП ще е вечно на власт и че няма да му се наложи - и то много скоро! - да отговори на въпроси - и то пред съда! - както за антибългарската си енергийна политика, така и за продажбата на българските национални интереси! Защо и за колко!

Господа, повярвайте, Орешарски и Стойнев в момента вършат Предателството на века!

Орешарски: По-ясна визия за пенсионната реформа – наесен

С еврокомисар Андор обсъдихме въпроси, свързани със структурната безработица, с плановете за нашата пенсионна реформа и хода й занапред...

За тези, които не знаят как точно компанията Орешарски, Стойнев, Станишев, Доган, Местан и сие енергийни "русофили" вършат това, ето подробностите накратко. Според подписаният таен договор с Газпром, тръбата на Южен поток в трасето си през България ще е изцяло руска собственост. По нея - според тайния договор - десетилетия напред, 50 години, ще може да тече само и единствено руски газ, при това българската страна в продължение на 22 години няма да получава никаква такса за транзитирането му, защото тръбата - пак по силата на заробващия договор! - построена и финансирана от Газпром, ще е руска собственост! Не само това, но в продължение на 50 години, независимо, че до 3 години България - по мнението на най-големите световни капацитети! - ще се сдобие с неограничено количество природен газ от Черно море, както и от разширението на находището край Чирен, а и от изобилието на доказаните огромни шифтови находища на синьо гориво в Североизточна България (след като бъдат внедрени съответните технологии и при спазване на задължителните екологични изисквания, разбира се!), страната ни няма да може да използва прословутия газопровод, преминаващ през собствената й територия! Според продажния за България и подписан от правителството на Орешарски таен договор с руската страна! Именно това - да не може през тръбата да минава суровина от друг доставчик, различен от руския! - включително и български!, бе и единствената причина, заради която Европейският съюз поиска замразяване на Южен поток! Именно заради това (че Газпром извива ръцете на България, страна-членка на Съюза) Брюксел засега стопира изпълнението на проекта, а в същото време Орешарски, Стойнев и цялото българско правителство се държат слугински и са готови да загърбят - съвсем по комунистически! - националния си интерес за сметка на доскорошния Голям брат! И понеже - стана дума вече за това - договорът е таен, никой - нито в България, нито в Брюксел! - успява да разбере ЗА КОЛКО се върши това предателство! И както изглежда, никой никога няма никога да научи истината! В сряда Министерството на икономиката и енергетиката с министър Драгомир Стойнев за пореден път отказа да даде информация за това на ГЕРБ! Нагло и по болшевишки!

Ето, дори само за това Орешарски и неговата министерска кохорта са опасни за здравето на населението! За България! И кажете, уважаеми данъкоплатци, ако сега в България се проведе конкурс за най-голям национален предател, не трябва ли твърдо начело в класацията да застане руската енергийна агентура - Орешарски, Стойнев, Станишев, Доган, Местан, Пеевски... Някъде там се е намърдал и новоориентиралият се на изток, претендиращият за върл националист мандатокрепител и търговец на кворуми Волен Сидеров!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com