X
 
 

Порното не е в снимките

9167 7
photo of Порното не е в снимките
Снимка: Pixabay
Сещате се за какво говоря, нали? За опита на един сайт да дискредитира жената до един от кандидатите за кмет на София. Дали наистина тези хора си мислят, че са постигнали целта си – да предизвикат отвращение? Със сигурност, но не към обекта на атаката, а само към самите себе си. Ето защо.

Първо, живеем в технологичния и сексуално свободен XXI век. Едва ли има човек (мъж или жена), които да нямат интимни снимки. Трябва да си останал много назад във времето, за да смяташ това за нещо лошо или ненормално. Сексуалността е нещо напълно нормално, както нуждата ни от храна и вода. Както се казва – здрав секс, здрав дух. Авторите на статията явно не могат да се похвалят с това щом имат за цел да ударят точно по този начин.

Освен това някак е по-добре в крехките 20 години да се опитат злоупотребите с алкохол и по-свободно поведение, за да се натрупа опит и да се освободи пространство и за други по-съществени неща в зряла възраст. Авторите и отговорните лица за статията явно не са прескочили и този етап от развитието си.

Опитвам се да си представя индивидите, отговорни за пускането на материала. Ако е мъж, не зная защо си го представям по-възрастен, който времето е отдалечило от възможността да участва в някои от земните удоволствия. Ако е жена, тя сигурно трябва да е много нещастна и доста злобно е решила, че това красиво и младо момиче трябва да бъде порицано, защото тя вече не е такава, ако изобщо някога е била. Иначе от къде тази злоба към едно красиво и младо момиче? Не дай си Боже да имат деца, внуци, внучки, защото както виждаме много лесно изтичат тези снимки, а никога не знаеш животът от коя страна ще те постави. Но тяхната мисъл едва ли има този обхват. Той е характерен за по-широко скроените хора.

Не е хубаво да се набляга на визията, но точно това се случва тук - затова си позволявам тези интерпретации. И не трябваше да им отделям толкова много време, защото по-важното е друго и то е невидимо – чувството за уважение, чувството за зачитане на човешкото достойнство, етиката - все едни такива невидими човешки качества, които придават ценност на човека, обществото и медиите.

Не бива и да се забравя, че "хората", взели решение това да се публикува, пръстите на този, който са извършили действията по клавиатурата, всеки един участник в този процес са плод да сексуални действия на своите родители. Те не са били заснети, но резултатът е... не е добър и съществува, ходи по тая земя и хвърля компромати... Т.е. ефектът е по-неприятен и дълготраен, от която и да е интимна снимка. А актът на публикуването на тези снимки превръща сайта им в порносайт. Само че в порносайтовете има раздели. Какъв ли ще тук – секс с по-пълен мъж, или с фолк певица, игри с импотенти... Вероятно ще има с какво да го запълнят май...

Това не е първият начин за опит за дискредитиране с интимни снимки. Преди това имаше един директор на училище, двама политически лидери с намек за тяхната хомосексуалност. Сега е жена. Че живеем в хомофобско общество не е тайна, а случилото се припомня, че живеем и в секситко общество. Толкова е лесно да се дискредитира една жена с нейната сексуалност. Толкова лесно и толкова примитивно, някак забравяйки, че майка им, която ги е родила, също е жена... Ако използваме завещаното от Фройд, да не би публикувалите тези снимки просто искат да се върнат назад към първоизточника си?

Шегата на страна. Случилото се е сериозно, защото показва, че микрофонът на българската журналистика се е превърнал във вибратор, само че не носи удоволствие...

Питам се и това не е ли достатъчен повод специализираните органи да нахлуят в редакцията на сайта и май ще е приятно да го гледаме наживо... Ох, отплеснах се - в порното не се случва така, както в живота...

За финал - вижте как актриса се справи с изнудвач, заплашвал да пусне голите ѝ снимки в СТАТИЯТА ТУК

Автор: Яна Иванова

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • До авторката на пасквила 4 До авторката на пасквила преди 1 седмица Профил на трол?
  Явно и ти си същата перверзница , щом си правиш порно снимки и намираш това за нормално . Или просто хранилката е доста голяма щом защитавате със зъби и нокти тази флйорца , която има и видео клипове във най известните порно сайтове . Чичко сорош дъртата змия не е проста иска уязвим кмет който да държи със секс компромати ,но номера му не мина този път , затова и Ви е впрегнал всички слуги .
 • Октомври 3 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  А , без тези авторке иванова. Ама щото пишете и някак си налагате 21 век, но /2/ много точно ви пише баш по темата и заставам в случея зад него само без това в ника. Изобщо не ме вълнува вашият сексуален живот ако имате такъв или вашиТЕ снимки. От Земята съм и нямам достъп до Акаша/ пророчествА/ Вадя си заключения на база източници на които вие сте подвластна и не само нали.
 • Октомври 3.1 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  Е разбира се секса не е необходим като кислорода и водата. В смисъл заставам зад духа на това което ви пише. Нима фандъкова не е пионка на Шайката герб и Генерално на Кликата 10111989 и Корпорацията ? Е има незначителни разлики с този игнатов. Доста неща разбирам иванова , но НЕ СЕ ПРОДАВАМ. Това което сте пък направила вие.
  : 1 !
 • Октомври 3.2 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  Даже в началото на годината този дето ви е одобрил да бъдете част от неговият екип или ачев се опита да ме вербува, изпращайки покана за интервю с мен предавано по фейсбук. Аз нямах нищо против , но просто го питах зашо иска да прави с мен интервю и той не отговори. Ама аз веднага се досетих нали , че когато Врага те прикотква не е на добре и ако не свързано с някакви тактически съображения то ти виж още ›› си съглашател. Не благодаря . Ето това е позиция. Няма никаква езотерика , иванова.
  : 0 !
 • Джендъризма във атака...Препоръчвам на авторката да се снима с вибрато между краката и да сложи снимката в началото на статията си!!! 2 Джендъризма във атака...Препоръчвам на авторката да се снима с вибрато между краката и да сложи снимката в началото на статията си!!! преди 1 седмица Профил на трол?
  Първо, живеем в технологичния и сексуално свободен XXI век. Едва ли има човек (мъж или жена), които да нямат интимни снимки. Трябва да си останал много назад във времето, за да смяташ това за нещо лошо или ненормално. Сексуалността е нещо напълно нормално, както нуждата ни от храна и вода. Както се казва – здрав секс, здрав дух.
 • Октомври 1 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  Не изобщо не се сещам за какво пишете иванова , но ви прочетох много внимателно. 21 век ЩЕ Е ВЕКЪТ , КОГАТО човечеството ще изпие до дъно отровната чаша на Капитализма. той ни заведе прага на ВСЕЛЕНСКОТО бунище и Сили на които служи actualno com продължават да ни бутат. Надежда има , винаги има надежда обаче без този архитект пионка на КОРПОРАЦИЯТА И КЛИКАТА ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО И фандъкова , а виж още ›› най вероятно и дори и 100% и вие.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Капитализъм, пророчества, кметици и езотерика - пълномаслен психиатричен бъркоч. Ами не разбирате и няма да разберете, вие сте от Нибиру и само минавате от тук.
  : 0 !