Жените на Левски започват във II кръг за Купата на претендентите

9278
Жените на Левски  започват във II кръг за Купата на претендентите

Женският отбор на Левски (София)ще играе направо във втори кръг на третия по сила европейски клубен турнир за Купата на претендентите. Това отреди изтегленият днес жребий в Люксембург. Първи съперник на "сините" ще бъде победителят от мача в първи кръг между босненския Гацко (Гацко) и балканския шампион за 2014 година. В първия си мач "Левски" е гост, а мачът ще е между 11 и 13 ноември, и ще домакинстват между 25 и 27 ноември.

Вицешампионът при мъжете КВК Габрово ще играе срещу турския Аркас (Измир) на 1/16-финалите във втория по сила европейски клубен турнир на CEV. Мачовете са насрочени за ноември.

Гласувайте! Цецо Соколов е сред кандидатите за най-добър нападател в Италия

Звездата на българския национален отбор Цветан Соколов може да стане най-добрият нападател в завършилия сезон в Серия А1 на италианскот...

В третия по сила турнир на Стария континент - Чалъндж къп отборът на ЦСКА среща белоруския Строител (Минск). Мачовете също ще се играят през есента на 2014 година. Червените ще гостуват в първия мач между 4 и 6 ноември, а реваншът е между 18 и 20 ноември. ЦСКА от две години са във финансова криза и  не е ясно как ще участват в турнира. Вероятно кампанията на Александър Попов "100 сърца" е стабилизирала финансово клуба.

Шампионът Марек Юнион Ивкони ще играе за трета поредна година в груповата фаза на Шампионската лига. Жребият за турнира, в който участват 28 отбора, е в края на юни.

В случай, че успеят да отстранят беларуския гранд от пътя си, волейболистите на ЦСКА ще срещнат отбор, отпаднал от втория по сила евротурнир - за Купата на ЦЕВ. Това ще бъде загубилият двубоя между полския ЗАКСА (Кенджежин-Кожле) и финландския Тийкерит (Кокола).

 

Плачи взе Златан Йорданов за мачовете срещу Русия

Златан Йорданов попадна в селекцията на Камило Плачи за мачовете на България срещу Русия от Световната лига. Двубоите са на 14 и 15 юни...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com