Бойко Борисов открива във Враца форум за Северозапада

5249
Бойко Борисов открива във Враца форум за Северозапада
Снимка: БГНЕС

Форум на тема „Политика за Северозапада - време за действия" ще се състои във Враца. Събитието започва от 10 до 12 юли и се очаква да събере над 100 участници от областите Монтана, Видин, Плевен, Ловеч и Враца.

Ще бъдат разисквани теми, свързани с възможностите за развитие на младите хора в Северозападна България, тяхната роля във формирането на активно гражданско общество, прехода от образование към заетост, европейската година за развитие и младите хора, енергийните предизвикателства пред България, както и подготовка за предстоящите местни избори.

Искат съдействие от Бойко Борисов по казуса с Община Сопот

От Инициативния комитет за спасяване на Община Сопот се обърнаха с отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов, в което насто...

Очаква се форумът да бъде открит от председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, а официални гости ще са председателят на НС Цецка Цачева, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, представителят на Фондация „Конрад Аденауер" Рангел Трифонов, председателят на М ГЕРБ Георг Георгиев, народни представители и областни координатори от ГЕРБ.

Лектори на младежкия форум ще бъдат вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП инж. Владимир Уручев, Ева Паунова и Андрей Новаков. Събитието ще завърши с инициатива на Младежите от ГЕРБ.

Северозападният младежки форум започва от 10:30 часа на 11.07.2015 г. в х-л „Хемус" Враца, а час по-рано официални гости и участници ще разгледат проекти, реализирани от ГЕРБ в центъра на областния град.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com