X
 
 

Млади предприемачи показаха изобретенията си във Враца

372 0
Млади предприемачи показаха изобретенията си във Враца
Снимка: Община Враца
Регионалното състезание за млади предприемачи по програмата "Учебна компания" се провежда във Враца. В него участват 26 отбора от областта.

Форумът бе открит от заместник-кмета Петя Долапчиева: "Скъпи участници, по време на състезанието ще имате възможност, в конкурентна среда, да демонстрирате своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно ще защитите идеята си пред журито. Инициативата предоставя шанс за реализиране на съвместни проекти. Пожелавам успех на участващите екипи".         

"Предай нататък" в бизнеса: компании помагат на други компании да растат

Български фирми от всякакви сектори ще имат възможност да се разраснат и да разширят бизнеса си, подпомагани от опитни съветници и воде...

Програмният директор на "Джуниър Ачийвмънт" Вера Петканчин каза следното: "Общината е домакин на един от четирите регионални форума, които провеждаме във Варна, Бургас и  Перник, като тук броят на участниците е най-голям. Вярвам, че всеки от вас ще покаже постигнатото през годината, а журито ще излъчи осемте най-добри компании, които ще вземат участие в Националния кръг на инициативата".

Младежкото състезание на идеи ще продължи с интервюта с учебните компании и представяне на проектите им пред 5-членно жури. В края на деня ще бъдат селектирани финалистите в регионалния кръг, които ще се съревновават с млади предприемачи от цялата страна на 9 и 10 юни в София.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално