X
 
 

На стадион "Христо Ботев" във Враца събираме "Капачки за бъдеще"

3939 0
photo of На стадион "Христо Ботев" във Враца събираме "Капачки за бъдеще"
Снимка: личен архив
Инициативата цели да събере средства за малките болници в страната и с тях да се закупят кувьози. Врачани ще се включат в благотворителната проява в неделя на стадион "Христо Ботев".

"Тази неделя, от 10 часа до 14 часа, пред стадион "Христо Ботев", всички врачани, а и тези от селата и градовете, близки до Враца,ще имаме възможност да ги предадем и организаторите от своя страна ще ги превозят в Монтана.

Евродепутати дариха съоръжение за капачки в Благоевград

След като преди броени дни евродепутатът от ПП "ГЕРБ" Андрей Новаков дари на Благоевград 20 000 лв. за детска площадка, той продължи с ...

Там са намерили рециклатор и така със събраните средства подпомагаме цялостната кампания "Капачки за бъдеще" за даряване на кувьози за малките болници", каза Калин Ангелов от Младежки център- Враца, организатор кампанията за града.

Тази проява е част от инициативата, която ще продължи до края на годината, допълни Ангелов и каза, че през есента ще има още една мащабна инициатива за събиране на капачки.

Седмично жителите на Враца събират около 8 чувала капачки, а тези, които са събрани в страната са близо 70 тона. Благодарение на инициативата вече са закупени кувьози за 5 малки болници, като следващата седмица такъв ще бъде дарен на лечебното заведение в Кнежа.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 4 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...