X
 
 

Ударно асфалтират улици във Враца и околните села

5560 0
Ударно асфалтират улици във Враца и околните села
Снимка: община Враца
Повече от 50 км са обновените улици на територията на Враца. За последните 3 години са възстановени над 370 000 кв. м от настилките на пътни артерии във Враца, съобщи кметът Калин Каменов.

Продължава асфалтирането и на улици в квартали, междублокови пространства и населените места.

След 30-годишно чакане главната улица в Згориград вече е асфалтирана

След близо 30-годишно чакане врачанското село Згориград вече има изцяло асфалтирана главна улица. Това съобщи кметът на общината Калин ...

„За по-малко от 2 месеца напълно преобразихме облика на пътната инфраструктура около Кооперативния пазар. Обновени  са улиците „Димитър Йоцов“ „Константин Фотинов“ и „Васил Априлов“.

От началото на месец август се асфалтираха и участъци в ж.к. „Дъбника“ - междублоковите пространства при блоковете №6, 7, 8, 13, 22 и 38, като дейностите ще продължат“ – коментира кметът Каменов и допълни, че е започнала и цялостната рехабилитация на улица „Складова“, която е в изключително тежко състояние.

Предстои възстановяването на междублоковото пространство при ж.к. „Река Лева“, като ще се ремонтират и улиците „Мистър Сенко“, „Гаврил Бистричанин“ – в кв. „Бистрец“, ул. „Н. Симов – Курото“, локално платно на бул. „Васил Кънчов“ към ЖП гара – Враца, както и в квартал „Медковец“ – при блоковете „Вежен“.

Строително-ремонтни дейности се реализират и в населените места на Враца.

Модерни пътни знаци във Враца ще алармират шофьорите да карат с повишено внимание

По идея на местния Ротари клуб във Враца бяха поставени 20 светещи пътни знаци, 10 от които са дарени от организацията. Иновативните съ...

„Към момента са обновени участъци в селата – Згориград, Чирен, Тишевица, Косталево, Власатица, Мраморен, Оходен, Лютаджик и Мало Пещене.

С осигурени средства от бюджета ще се асфалтира участъкът между селата Девене и Три кладенци, както и пътят до село Косталево“, допълни още кметът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 6 декември
Дневен хороскоп за 6 декември

Овен Този петък няма да ви е скучно. Пригответе се за приключения. Трудно ще ви е обаче да намерите съмишленици и ще трябва да геройствате сами. Телец Това...