БСП и от секса ни отврати

16029
БСП и от секса ни отврати
Снимка: БГНЕС

Тази година се раждат 10 000 деца по-малко от миналата година. До този аргумент стигна лидерът на БСП Михаил Миков при убеждаването на малкото сутрешни зрители защо трябва да предпочетем червената алтернатива.

Коментар на редактора

Радан Кънев се показа като слаб политик

Конституционните промени, даващи основата на бъдещата съдебна реформа в България, минаха и на трето четене. Те събраха общо 189 гласа п...

Че БСП замря е ясно на всички, само Миковоподобните остана да го осъзнаят, което няма да стане никога. Разбираемо е, че те живеят в славното минало - по-добре е от настоящето и бъдещето, очертаващо се пред партията им. Просто агонията никога не е приятна.

След управлението на Орешарски БСП не само трябва да е опозиция, ами и да е изправена на инквизиция. Всъщност не само след това управление, но то е най-прясно. Жалкото е само, че инквизиция е необходима за всички парламентарни партии, но така е в този живот - един го отнася най-много.

За Миков е добре, ако иска въобще някой да му обръща внимание, да не говори твърде много и да пробва да изгони от партията си някой по-знаков пакостник - има доста, няма да му е трудно. Така, може би, следващото хилядолетие БСП би се доближила малко отново до властта. Преди това не - защото след като тази година са се родили 10 000 деца по-малко, значи миналата, когато БСП беше на власт, дотолкова е свалила мерака на българите да се възпроизвеждат, че сме ударили четирицифрено дъно. И логично - няма да се мъчат децата я. Дори Волен успя чак след периода "Орешарски" - щото тази работа не става със златен пръст.

 

Там, откъдето и "Боко Харам" бяга - България на тиквената реалност

Българските писатели, преводачи, университетски автори и журналисти нехаят за правото си на справедливо възнаграждение на труда си. Тоз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com