Цачева и Радев - мълчат като комунисти!

12130
Цачева и Радев - мълчат като комунисти!
Снимка: Actualno.com

Вчера (1 ноември) кандидатите за президент на двете най-големи партии - Цецка Цачева и Румен Радев, за пореден път отказаха да се явят на дебат заедно с други кандидати за президент. На всичкото отгоре същото сториха и вицепрезидентите им - Пламен Манушев и Илияна Йотова.

Коментар на редактора

Воеводи, за Турция сте на гол тумбак - чифте пищови

Изборният кодекс вече е променен – и на второ четене. Това стана след светкавични действия на парламента в рамките на една седмиц...

Край на играта и никава прошка! И Цачева, и Радев бягат от натрупалите се въпроси, които все някой ще им зададе, ако се появяват - един човек е достатъчен само, а такъв ще се намери.

Кои са въпросите? Към Цачева - защо е съдружник в действащата адвокатска фирма, след като е депутат и председател на Народното събрание, а се кани и президент да става? Това е конфликт на интереси и Цачева трябва не само да не е кандидат за президент, ами да не е и депутат дори! И още - влязла ли е да следва право в Софийския университет "Св. Климент Охридски" като кадър на Рабфак т.е. като галеник на БКП? Много удобно документална следа няма, защото точно за периода на влизане на Цачева в университета от СУ са "забравили" да внасят такива документи в държавния архив! Изнесоха обаче, когато дойде bTV - не и за други медии. И се оказа, че Цачева има по-висок успех по документи в СУ, отколкото в дипломата си. Как стават тези работи - едни медии да са привилегировани, а други да бъдат подминавани, защото задават неудобни въпроси?!

В сравнение с Цачева Радев има по-малки прегрешения, но все пак ги има. Най-вече - как така жена му е била пиар на ВВС по негово време, в нарушение на закона? Ако стане президент, такова ли ще му е отношението към роднини и приятели - преди закона и дълга към държавата?

Щом това са предложенията на най-популярните партии в България за президент, значи е време за закриване. Ще стане или на избори, или по много по-трагичен начин - например като не остане жива душа в България, която да има качеството "гражданин" т.е. да плаща данъци и да хрантути пременените в различни цветове, но всъщност червени до дъното на душата си пиявици. Избирайте!

За повече салам, Ганьо, трябва свобода

Преди всичко е интересът на държавата – пред защитата на определени права. Това съждение на кандидата за президент на най-голямат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Разглобка: "Турски поток" пресъхва за пред хората

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com