X
 
 

Доказателствата, че България не помръдва изобщо

21930 15
photo of Доказателствата, че България не помръдва изобщо
Снимка: Actualno.com
Знам, знам – няма нужда от доказателства, знаем си го. Но именно това, че масово не приемаме доказателства, аргументи и факти е една от причините да сме в това положение, в което сме – в България. Непомръдващата и на милиметър България от десетилетия наред – защото все повтаряме, и повтаряме, и повтаряме:

Ченгетата не се научиха на нещо друго, освен да плащат на готови на всичко за няколко лева обрулени от живота хорица, които да правят контрапротести срещу каузи, застрашаващи охолния живот на мутромилиционерщината. Има все пак нещо новичко – тези контрапротести се маскират като автентични протестиращи, но им се получава толкова, колкото на Иван Гешев ще му се получи участие в състезание по художествена гимнастика.

Големите национални медии не се научиха, че като изритат някое знаково лице от категорията на Силвия Великова, няма просто ей така да бъде подминато и премълчано. И че ще си патят – въпреки увеличаването на планктона, който зарибяват с медийната си политика.

Големи и важни "инвеститори" в българската икономика не се научиха, че като не спазват закона и я карат по течението на силните на деня, то лесно може да промени посоката и да ги натресе в подводен камък – Христо Ковачки може повече да разкаже по въпроса.

Най-важното, обаче, е следното – българите масово не се научиха, че държавата няма да им помогне. А няма да им помогне, защото те са държавата! И затова сме обречени да повтаряме ситуацийките от по-горе – отново, и отново, и отново ...

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Когато Ковачки и другите като него /а те са мнооого/ влязат в затвора, може да се почуства промяна в България! Разбира се, първото условие е без БКП/БСП и Герб!
 • бояджия 6.1 бояджия преди 4 седмици Профил на трол?
  Лустрация!
  : 1 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  трябва нещо да се прави. държавата загива. просто безхаберие от всякъде
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  почвай да работиш това направи...държавата си е добре...
  : 24 !
 • ciklop50 5.2 ciklop50 преди 4 седмици Профил на трол?
  5.1 Как го разбираш това "да работиш"?! На кого и за какво, на пишман фирмаджийчетата за без пари, на държавна службица, дето са се намърдали червени хрантутници и дерибеи и от тях не можеш и да дишаш? Или си пишеш ей така, поръчково, да си заработиш копейките?
  : 4 !
 • Анонимен 5.3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Циклопа сеиздаде че е копейкаджия, под прикритие!
  : 5 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ивайлооо...дрУгАрееее...Ачееев...стига си мрънкал като недоклатена мастия!!!!
 • Плебеите 3 Плебеите преди 1 месец Профил на трол?
  Ние гласувахме за ГЕРБ понеже ни харесва как крадат и въртят далавери : апартаменти един след друг, живот в лукозни апартаменти - без пари, къщи за гости с европейски пари, асансьори, джакузи и много, много милиони ! Ние искаме да живеем в мизерия, но те да са богати и доволни !
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  За когото и да гласуваш, не му ли търсиш отговорност по време на целия мандат, все тая! Това поне трябваше да научим за 30 години, но уви! И за мен да гласуваш същото ще е , ако никой не ми държи сметка докато съм във властта. После ходи да "гониш Михаля"!
  : 0 !
 • Кирил 2 Кирил преди 1 месец Профил на трол?
  ЕК излезе с убийствен доклад за България и писа „Слаб 2“ както на управлението на ГЕРБ и ОП, така и на превзетата от властта съдебна система . Холандският външен министър лично уведоми Борисов, че България не е годна за Шенген, защото границата ни е пробита, а страната ни генерира не сигурност, а ПРЕСТЪПНОСТ !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  ти си го чел...кого заблуждаваш...убийствени доклади имаше при вас и спиране на всякакви европейски средства...
  : 21 !
 • ciklop50 2.2 ciklop50 преди 4 седмици Профил на трол?
  2.1 Ти не си го чел, себе си ли заблуждаваш? При "вас" сигурно имаш в предвид когато бсп беше на власт, ами нали и вие герберастите сте от същата клоака, другарю? Със сигурност не можеш да ми отговориш ...
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Това младите к кадърни да бягат накъде на запад ог виена ако искаг да живеят като бели хора!!!!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Младите и кадърните си работят...не се занимават с измишльотини...така че бягайте към москва...
  : 42 !
 • ciklop50 1.2 ciklop50 преди 4 седмици Профил на трол?
  1.1 Мога да ти кажа само че си, голема, проста заядница ...
  : 3 !