Хак да ви е Григор, братушки

9160
Хак да ви е Григор, братушки

Не е наш човек Шарапова, дала си е сърцето на българин. Тази сентенция беше лепната на световната номер две от руското издание "Собеседник" за благодарност, че спечели и двата си досегашни мача в женския еквивалент на Купа Дейвис - "Фед Къп".

Коментар на редактора

Цветанов може и да стане добър пример

Новината на деня, а може би и на годината, се пооформи вчера – 9 февруари. България е на път да стане свидетел на първия значим б...

Не за пръв път руски спортни медии показват повече от пренебрежение към нашия голям талант. През миналата година, на един от мачовете на Григор на "Уимбълдън", където нашето момче стига до полуфинал, следях играта по руска телевизия - не помня коя. Григор влезе в разиграване, тръгна към мрежата не много подготвено и изглеждаше, че ще бъде с лекота преодолян, но усети накъде ще отиде ударът на противника и с брилянтен рефлекс направи неспасяема топка. В този момент, в мъката си, руският коментатор - жена беше, промълви: "И все пак Маша нямаше да се остави никога да бъде притисната така".

Човешката завист е като смъртта и данъците - неизбежна и вечна. Но понеже си е човещинка да си злобен отвреме навреме, ще си позлобея и аз.

Гадничко е, братушки, тия дълги руски крака да се увиват около български кръст. Направо отвратително е, когато си свикнал все да си отгоре, да трябва да си отдолу - притиснат някак си. А най-противното е, че даже няма къде газ да пикаеш - няма построен газопровод.

Да са живи и здрави Григор и Мария. Ако Русия толкова не я счита за наш човек, може България да я счете - като стой та гледай.

Вечно ли ще си мълчим по информации за злоупотреби в банковия сектор?

Измина вече седмица, откакто в блога „Финансови смислици”, който е на журналиста Мирослав Иванов, изтече информация, че сег...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com