И България си има Facebook армия

4578
И България си има Facebook армия

Великобритания прави армия, която да действа само в социалните мрежи. Тази новина беше официално потвърдена в средата на седмицата. Бойната част ще води "неконвенционална и психологическа война", която и без това си е факт в социалните мрежи. Задачата е да "контролира хода на събитията, използвайки излъчваните 24 часа новини чрез смартфони и социални медии, като Facebook и Twitter".

Коментар на редактора

Природата решава и дали депутатите са боклуци

Природата решава дали на 15 години си дете или жена. До тази абсурдна теза стигна депутатът от ДПС Илия Илиев в защита на партийната по...

God save the Queen! На война като на война. Крайно време е и нашата държава да се хване в ръце и с малко усилие ще напомним за славната ни бойна мощ, доказана през вековете. Защото ние всъщност си имаме виртуална армия, само трябва да ѝ навлечем униформите. Не вярвате – е как може да се съмнявате, когато командната верига е на практика готова. Ето я и нея – а там, където има липси, кандидати не липсват!

Вербовчик

Антон Кутев. И без това вече не е депутат, да си разтролява вниманието, а официално си има чин "Трол на републиката" – тук сме подсигурени с качество.

Логистична и финансова подкрепа

Илияна Йотова и Моника Станишева. Тук пък сме пълен бетон. Мощта ни е толкова голяма, че е сравнима само с ядрения арсенал на САЩ, Русия и Китай едновременно – във виртуален еквивалент.

Отсичаме главата на държавата

10 млн. лева са щетите от валежите през последните два дни по пътната ни инфраструктура. Масово те са причинени от свлачища , съобщават...

Специални части

Николай Бареков и Волен Сидеров. От тези двама експерти по психологически лай ... ъъъ, война де, война, по-добро няма. Треперете, врагове, Facebook ще се премете!

Кашици

Тук е пълно с материал. Кеф ти Недялко Недялков, кеф ти Петьо Блъсков, кеф ти Тошо Тошев, кеф ти Сашо Диков, Люба Кулезич, Димитър Цонев. Цветанка Ризова пък ще дава такт – със скъсеното си вече работно време се справя отлично с експедитивността и ще е особено полезна при необходимост от ускорен марш. Дори и за соросоиди ще се намери място – Антоанета Цонева например е доказала безспорно, че като честота на Facebook постове е равна на поне две армии. Само не знам за биологичното оръжие кой ще се навие – не смея да предполагам, че да не се обърне срещу мен.

Главнокомандващ

Късо съединение - оправия няма

Да не би 2008-2009-2010 година аз да съм гласувал да се преизпълнява дела на зелената енергия, на когенерациите, на заводските централи...

Няма как да е друг, освен Бойко Борисов. Генералът си е генерал. Има ли профил във Facebook – има. Има ли си и собствен сайт – има си. Каква по-добра характеристика от това да търсим.

И за финал – трябва си и духов оркестър, да има настроение войската. Генерал Борисов вече го избра – Яне Янев. Кой съм аз, че да смея да предлагам друго?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com