X
 
 

Който не работи, не трябва да яде - нищо!

6447 19
photo of Който не работи, не трябва да яде - нищо!
Снимка: БГНЕС
Нали разбрахте – депутатите на БСП не ходят официално на работа. Питам, че може и да не знаете – то депутатите толкова им е ефектът от работата, че никой няма да ви вини, ако сте твърдо убедени, че изобщо не са на работа.

Въпросът обаче е друг. При цялата свинщина в тази държава, това действие на БСП, а и на всяка друга партия, дава пример, който след това се следва волно или неволно. Рибата се вмирисва откъм главата, е казал отдавна народът и това не е случайно.

Спасението от шайката – еврокаторга

Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини за евроизбори. Валери Симеонов вече е номиниран за кандидат, Бареков...

Поведението на парламента е еталон просто защото това е най-важната институция в държавата. За съжаление в България това е "на хартия" – на тоалетна хартия, да уточним. И е пример защо ни се случва всичко, което става всеки ден и което попада в думичката "абсурд", но всъщност се превръща в нещо нормално, защото почва да се повтаря периодично.

Поредният пример е случаят с Мартин Петров и откровената му гневна изповед от вчера следобед за това как му изчезнаха няколко милиона от банката. Точно по същата тема – как те обират, когато уж парите ти са на сигурно място в банката, имаше друг скандален случай миналата седмица – от Нова Загора. И абсурдът е, че по всички телевизионни блокове, които засегнаха темата, поканените експерти обясниха, че няма как това да стане с участието само на един човек, на някакъв си банков Лий Харви Осуалд - повечко хора са в кюпа. Обаче – нещо да сте чули да се случва като последствия? Нещо санкции, наказания, присъди - за директните и индиректните крадци? Нещо ... справедливост?

Няма как – когато в правилника на най-важната институция в страната хем пише, че не може да не ходиш на работа, хем като не ходиш, вземаш заплата. Вярно, от кумова срама само 1/3, но ако си някакъв друг, а не депутат, ще вземеш дедовия, ако не ходиш така на работа – защото бойкотираш. При такъв пример защо който и да е друг в държавата да спазва каквито и да е правила?! Щом на Корнелия и приятели не им харесва, сега с банкови извлечения доказват, че си даряват заплатите и показват с отчет на кого. Иначе наистина е време да спрем и ние да плащаме всякакви данъци – щом такава ще е играта!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 5 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Най-хубавото е че БСП вече е ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЯ и българския народ разбира нещата и няма да допусне Комунистическа Терористична Организация, каквато е БСП да влезе в парламента, камо ли да управлява с ДПС! Лустрация за рекетьорите на БСП!
 • муспи 7 муспи преди 5 месеца Профил на трол?
  "Който не работи, не трябва да яде!" Докога?! 60 милиона не стигат ли! Остава да се добави - всички евреи на сапун! Ах ние вечно гонените, ах ние бедните! Ще се борим, - най после ППА-тата са наши (Парите, Правителствата и Армиите)! - Бой последен е този, напред другари смело, кафа сефтим, сиктир боку!
 •  Янко Сакъзов 6 Янко Сакъзов преди 5 месеца Профил на трол?
  Категорично отказвам да контактувам с гнусния мърляч и фалшификатор на историята, октомврийчо шизофреника 5 ,както и с простака ''мазника от БРЕГ'' 2.1 ! Actualno.com трябва да въведе право на - до два поста !!!!!!
 • Македонецъ 6.1 Македонецъ преди 5 месеца Профил на трол?
  Абе ти знаеш ли кога е умрял Янко Сакъзов ? И аз не знам точно , но със сигурност е преди най малко 60 години. Погледни се беее ? И само изключително нагъл човек може да пише на друг , че бил фалшификатор , а той /аз/ дори и НЕ Е. Шизофреник е лидеро на твоята партия и ти най вече.
  : 1 !
 • Македонецъ 6.2 Македонецъ преди 5 месеца Профил на трол?
  Макар и малък тогава , но помня много добре как самият желю желев лидер на сдс твърдеше , че е марксист. А , какви бяха блага димитрова , п. симеонов и всички ? Как да не са били горбачовисти/ки. Ми нали този мизерник който още трови въздуха им даде шанса на тези ДЕГЕНЕРАТИ/КИ. И единствено Другарят Виденов с още няколко се опита да се бори , но Уви.
  : 2 !
 • Октомври 5 Октомври преди 5 месеца Профил на трол?
  С оглед на това , че повечето в този сайт са Прозападни соросоиди/джендъри/ и са нормални някой неща. Главното то вече и е есейска пропаганда , че за всичко е виновна Русия и Президента Путин.Конкретно в България . Още от 1989г. Н.Р.Б. беше разделена на сфери на влияние със задача да се разруши самата Държава. Горбачовистите/ките се разделиха на всички партии и те вкупом се впуснаха до това което виж още ›› са днес.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Приказката МНОГО се промени в днешно време. Сега е: "Който НЕ РАБОТИ, да дойде ДА ЯДЕ!!"!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Другарио Ачев, не помня така да пишеше 2013 г., когато при Орешарски ГЕРБ не влизаха в парламента.
 • Октомври 2 Октомври преди 5 месеца Профил на трол?
  А съвсем либералната демокрация НЕ Е НИКАКВА демокрация. Това е система в която има силни механизми да НЕ се взимат решения дето кривят от Плана Babylon Ето ви днес и Унгария , ето ви и Италия , а защо не и България. ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО ЗЕЛЕНАТА КНИГА НА ПОЛКОВНИК КАДАФИ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПРОГРАМА НА Управляващите. ТОВА Е.
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.1 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  На 20 февруари 2013 година Смешникът Борисов отиде в парламента и каза, че Доган го е поръчал и подаде оставка!!! Имаше контролирано сбиване тогава!!! Той подаде оставка, защото знаеше че ще спечели изборите!!! Обяви, че не иска да виждал кръв по улиците!!! Сега ГЕРБ не са убедени, че ще спечелят изборите и заради това Смешникът Борисов не подава оставка!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Ос виж още ›› тавка, Оставка“!!!
  : 8 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.2 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  Сбъркана ценностна система и сбъркано разбиране за избора на Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов и Смешника Сидеров . Затова и цялата държава е сбъркана. Но от нас зависи, да си я подредим. Мъдро е, в тази ситуация да се запитаме: Къде е опозицията, дявол да го вземе??? Защо опозицията само мрънка по форуми и пред микрофоните??? Защо опозицията не напуска парламента??? Защо опозицият виж още ›› а не извежда хората си на улицата??? Какво още трябва да се случи, за да се събуди опозицията??? А къде е опозицията извън парламента??? Има ли я опозицията или е само в фейсбук творение??? Защо недоволни има, а протестиращите са-малко??? Или опозицията се уплаши, от репресиите на полицията от ГЕРБ и ОП??? „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 9 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.3 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  При управлението на ГЕРБ и ОП в страната цари тоталното безхаберие. Българският управник от ГЕРБ и ОП не е призван да служи за добруването на народа, а да печели от него. Престъпник е този, които нарушава законите, но българският престъпник не е истински престъпник, защото действат според антинародните закони гласувани от ГЕРБ и ОП в парламент!! ! На никой политик от ГЕРБ и ОП няма да му бъде по виж още ›› търсена отговорност!!! Няма да има осъдени политици от ГЕРБ и ОП, но всеки политик мафиот от ГЕРБ и ОП си прави каквото си иска!!! Българският народ не се противопоставя на политическата мафия от ГЕРБ и ОП защото не му стиска!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 8 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.4 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  Ако медиите не бяха слугинаж на смешника Бойко Борисов, отдавна щяхме да сме го забравили смешника Бойко Борисов!!!!! Смешника Бойко Борисов си има платени социолози и политолози!!!!! На смешника Бойко Борисов му дават всяка година по няколко милиона, за да си купува изборите!!!!! Смешника Бойко Борисов си има партии, които уж са самостоятелни, а всъщност са негови филиали. Хайде народе излизайт виж още ›› е и вземайте съдбата в ръцете си!!!!! Боко и Цветанов в затвора!!!!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 8 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.5 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  Мафия на ГЕРБ и ОП е овладяла всички институции в държавата, както и всички медии. С малки изключения. Така омертата се спазва, но тя наказва всички. Унизена България се отдалечава все повече от Европейските ценности. Смешникът Бойко Борисов, без срам и притеснение ни унижава навсякъде по света. Наскоро дори и в ООН. Европейската сцена вече му е тясна. Смешникът Бойко Борисов не спира да говори виж още ›› простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!! Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!„Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 8 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.6 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  Смешникът Бойко Борисов не спира да говори простотии, хвалби и лъжи. Също като при безразборното строителство навсякъде в страната. Не стига, че мафиотите на ГЕРБ и ОП ни ограбиха, но вече ни натрапват и какво да гледаме, слушаме и "ценим" !!! Обезличаването на нацията води до нейното намаляване, чувствително и безвъзвратно!!! Метастазите са обхванали всички области на живота у нас и виж още ›› населението няма защита от тях. Но защо българският народ, не иска да се защитава??? Но малкото борещи се с тях са все по-притиснати и безпомощни!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“!!!
  : 5 !
 • Боко Мазника от БРЕГ 2.7 Боко Мазника от БРЕГ преди 5 месеца Профил на трол?
  Вината винаги е персонална, но не бива да се разминава без санкция. А у нас, циганите са богопомазани. Тях обикновено не ги съдят поради "социално милосърдие". Те обикновено са гласуващите под натиск и финансиране за ГЕРБ и ОП, те са тези удобни лица (неграмотни - това е извинението), на който българската мафия прехвърля фалирали фирми или фирми със задължения, защото знаят, че на цигани виж още ›› те, а и на тарикатите, които ги използват, ще им се размине. Нима неграмотност е извинение? Образованието е задължително. Затова присъдата трябва да включва и това нарушение на законите на страната. А циганската малолетна раждаемост, защо не се нарича с истинското име - педофилия и да бъдат съдени тези, които нарушават отново закона!!! Циганите са платените гласоподаватели на мафията ГЕРБ и ОП!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка“ !!!
  : 5 !
 • Октомври 1 Октомври преди 5 месеца Профил на трол?
  Ако вие медиите ачев сте нормални хора и само за няколко месеца си служите с истината и само истината то тези същества от Кликата*89 няма да имат никакъв шанс. Вие свободните медии със собственик . Сам знаеш всъщност колко деградирали елементи сте журналята и с пъти сте по деградирали от който и да е политик от Кликата включително и даже и близнашки той е шампионът по ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ и вие вку виж още ›› пом сте и под него. Осъзнаващ ли всичко това ?
 • Октомври 1.1 Октомври преди 5 месеца Профил на трол?
  Да разбира се Национално/отговорните елементи не ви мислим доброто и се готвим за Авторитарно управление , без партии , напускащи ес и нато. Пиша ти го в прав текст и ти го знаеш. Либерализмът се налага да бъде изкоренен / тоест вие бандите на шорощ/ Как да ви мислим доброто при положение , че вие либералите водите най жестока война срещу Нас// Народа/ и по най мръсният начин на година по лъжичка.
  : 5 !
 • Октомври 1.2 Октомври преди 5 месеца Профил на трол?
  Трябва да бъда разбран правилно. Сама по себе си либералната демокрация не е лоша. Както всяко нещо си има и предимства и недостатъци. Така е и при Авторитаризма. КЛЮЧОВИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЛИБЕРАЛНАТА демокрация Е , ЧЕ ТЯ Е ПРОВОДНИК НА ЕДИННОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО , ТЯ Е ПРОВОДНИК НА ЗАЛИЧАВАНЕТО НИ КАТО НАРОД И ТАКА Е ПО ПЛАНЪТ/ BABYLON/.
  : 7 !
Нагоре