Наводнение поредно: Боклуците - в дерето, пъшкането - пред телевизиите

6547
Наводнение поредно: Боклуците - в дерето, пъшкането - пред телевизиите
Снимка: БГНЕС

В началото на седмицата България си припомни какво беше положението с наводненията през 2014 година. Сега, в Източна България, се наложи да бъде обявено бедствено положение, а специално във Варненско село Константиново си спомни потопът отпреди две години, който заля квартал "Аспарухово".

Читателски коментар

Не порой, второ пришествие да настъпи, няма да ни дреме, щото толкова ни е акълът български и мързелът български, и това е в цяла България….

Юни, 2014 – порой залива Аспарухово, национална истерия, събираме помощи, дарения, всички си взимат бележка.

Септември, 2014 – варненското кметче Портних (ГЕРБ) се изцепва, че общината ще даде 2 милиона за почистването на деретата във Варна и прилежащите села.

Януари, 2015 – варненското зам.-кметче (ГЕРБ) рапортува, че всичко е почистено, включително и село Константиново.

Октомври, 2015 – преди изборите Портних, пак кандидат – кмет, е в Константиново. Селското кметче(ГЕРБ), пак кандидат – кмет, рапортува, че за 4 години е ремонтирало 4 улици и селското гробище, направило е детска площадка и е почистило дерето. Портних обещава спортен комплекс с игрище, фитнес на открито и разни други работи.

Мерките срещу преписване на матурите - малко са!

Видеонаблюдение, точно определено място, на което сядаш, без мобилни телефони, дори затваряне на експертите, които определят изпитните ...

Октомври, 2015 – кметче на Константиново става млада жена от Патриотичния фронт.

Май, 2016 – порой залива Константиново. Кметицата кърши ръце пред джипчето си и мрънка, че дерето не е чистено от случая „Аспарухово“.

В Константиново живеят 2000 души, повечето млади хора, и всеки си хвърля квото му падне в дерето, а ако не хвърля, не му дреме дали някой хвърля, а и на едните, и на другите не им дреме да си почистят дерето или да накарат на избраната от тях кметица да ѝ задреме, че дерето е фрашкано с боклуци.

Еми майната ви - вие си избирате кметовете, вие си хвърляте боклуците по деретата, сега вие си вадете жабите и пиявиците от мазетата и пъшкайте пред тв камери... А на откриването на спортния комплекс с игрището и фитнеса бЕгайте да се снимате с Борисов, а после бЕгайте У фитнеса да се правите на големи мъже...И ако си зяносате гуменетките, Фърляйте ги У дерето, нищо нЕма да му стане от едни гуменетки, освен че сте си избрали и кметица като слънце....

Автор: Станимира Манолова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com