Клинтън увеличава преднината си пред Тръмп

2512
Клинтън увеличава преднината си пред Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

Хилари Клинтън води с рекордните до този момент 12 процентни пункта пред съперника си Доналд Тръмп по популярност сред гласоподавателите преди президентските избори на 8 ноември. Това показват резултатите от проучване на американската телевизия Ей Би Си.

Според сондажа за кандидата на демократите са готови да гласуват 50 на сто от анкетираните, за Тръмп ще дадат гласовете си 38 на сто.

Порноактриса обвини Тръмп в сексуален тормоз

Американската порнозвезда Джесика Дрейк обвини кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп в сексуален тормо...

Междувременно жената, която ръководи кампанията на Доналд Тръмп - Келиан Конуей, призна, че републиканският кандидат за Белия дом изостава зад Хилари Клинтън. Конуей отдаде този факт на финансови причини.

По думите й Клинтън има "огромни предимства", включително финансови, които са й дали възможност да похарчи милиони за телевизионна реклама преди изборите на 8 ноември.

Конуей посочи, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват, но и не са готови да подкрепят Клинтън.

 

Fox News: Клинтън издаде тайни за ядрената ни програма

Кандидатът президент на САЩ от Демократическата партия Хилъри Клинтън в последните президентски дебат преди изборите може да е разкрила...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com