X
 
 

Нови 3,8 млрд. долара отиват за стената между САЩ и Мексико

1076 1
Нови 3,8 млрд. долара отиват за стената между САЩ и Мексико
Снимка: Getty Images/Guliver
Министерството на отбраната на САЩ прехвърля още 3,8 милиарда долара от поръчки и други операции към изграждането на стената на американско-мексиканската граница. Това показват официални документи, изпратени до Конгреса на САЩ, предаде AFP.

Този ход разшири преструктурирането на средствата на Пентагона в подкрепа на усилията на президента Доналд Тръмп да ускори изграждането на стената, уточнява още БГНЕС.

Нов мигрантски керван тръгва от Централна Америка към САЩ

Опитите на граничарите в Мексико да спрат кервана от мигранти, тръгнал към САЩ, не се увенчаха с успех, като стотици преплуваха река, к...

Припомняме, че той пренебрегаше Конгреса, който досега блокираше финансирането.

Ще има ли в крайна сметка стена по границата с Мексико, четете още по темата в този материал.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Каракачанов и Борисов няма ли да обяват, че тая стена е първостепенен обект за българската национална сигурност, и да подпомогнат финансово САЩ за изграждането й с някой и друг милиард долара от българския бюджет - за да спасят личните си търбуси от американско оповестяване на имената им в списъците на БКП-корумпираните ДС-престъпници?!
ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив
ЕП счита бюджета на Общността за неприемлив

Проетобюджетът на Европейския съюз за 2021-2027 г., който се обсъжда днес на извънредна среща на върха на ЕС в Брюксел, е неприемлив за Европейския...