Тръмп заплаши, че може да се кандидатира за президент като независим

3763
Тръмп заплаши, че може да се кандидатира за президент като независим
Снимка: Gettyimages.com

Подложен на остри критики от всички страни милиардерът с амбиции за Белия дом Доналд Тръмп припомни, че може да се кандидатира и самостоятелно за Белия дом.

"68% от моите поддръжници ще гласуват за мен, ако съм независим кандидат", каза той. Малко по-късно той заплаши, че ако не се държат с него по справедлив начин, той ще помисли дали да не се кандидатира като независим. Тръмп е известен с крайните си изказвания, но последното преля чашата с търпение на всички. Той заяви, че САЩ трябва да не допускат на своя територия мюсюлмани. Според анализатори Тръмп вече е неудобна фигура за самите републиканци.

Антимюсюлманският план на Тръмп не е против закона

Призивът на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп за забраната на достъпа на мюсюлмани до страната на пръв поглед изглежда противо...

"Той никога няма да стане президент", отсече професорът по политически науки в Университета във Вирджиния Лари Сабато. Бившият вицепрезидент Дик Чейни и бившият кандидат за президент Мит Ромни изпратиха послание до избирателите в смисъл: "Тръмп не е приемлив кандидат". Междувременно университета "Робърт Гордън" в Абърдийн, Шотландия, взе решение да отнеме почетната титла, която му бе присъдена по-рано, след изказванията му за мюсюлманите. Във Великобритания четвърт милион души подписаха онлайн петиция за забрана Тръмп да влиза на територията на Великобритания. Петицията, която е публикувана на сайта на британския парламент, трябва да бъде разгледана на заседание на Камарата на общините.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com