Водеща от Fox News обвини Тръмп, че се е опитал да я подкупи

1728
Водеща от Fox News обвини Тръмп, че се е опитал да я подкупи
Снимка: Getty Images / Guliver

Водещата от телевизия Fox News Мегън Кели заяви, че по време на предизборната кампания в САЩ кандидатът на републиканците Доналд Тръмп се е опитал да подкупи нея и други журналисти. Това се казва в мемоарите й "Задоволи се с повече", които излизат във вторник, предаде Асошиейтед прес.

В книгата, копие от което е получила АП, се казва, че Тръмп, в опит да си осигури благоприятно медийно отразяване на предизборната надпревара, е предлагал на Кели различни подаръци, включително безплатен престой в един от хотелите му. В книгата си Кели отбелязва, че Тръмп е правил подобни опити и с други журналисти.

Българска миска живяла с Доналд Тръмп (СНИМКА)

„Мис България Вселена“ Венета Кръстева се похвали в национален ефир, че е живяла с Доналд Тръмп. "Имам страхотни впечатлен...

Според Кели някои нейни колеги са приели подаръци от Тръмп, но за да изглеждат неутрални, от време на време са отправяли критики по негов адрес. Водещата не посочва имена на журналисти или медии.

По време на предизборната кампания Тръмп призна, че изпитва антипатия към Кели, която в телевизионен диспут му зададе неудобен въпрос за отношението му към жените. Водещата от Фокс нюз също така неведнъж е критикувала остро милиардера.

На президентските избори на 8 ноември Тръмп победи съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън. Резултатите от повечето проучвания на избирателните нагласи преди вота показваха, че Клинтън е с по-голяма подкрепа. Почти всички водещи американски медии й отдаваха явно предпочитание при отразяването на предизборната надпревара, отбелязва ТАСС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com