Списание 8 и Пещерска Гроздова представят "Топлината на българите"

30579
Списание 8 и Пещерска Гроздова представят "Топлината на българите"

„Топлината на българите“ ще бъде представена в изложба пред Народен театър „Иван Вазов“ от 1 до 15 септември. Експозицията, организирана от Списание 8 и Пещерска Гроздова, представя най-добрите снимки от едноименния конкурс, отразяващ топлите чуствана нашия народ.

Общо 31 снимки представят по уникален начин топлината в отношенията, около домашното огнище, в усмивките и в живота на българина. Фотографиите са подбрани сред 1153 кадъра на 418 автора, участници в конкурса „Топлината на българите“.

Страст събира професионалисти и любители на "Фотоваканция"

18-тото издание на традиционната фотографска среща "Фотоваканция" събира отново професионалисти и любители на морето през септември. ...

„Случайна среща“ на улица „Раковски" е името на снимката, спечелила първо място в предизвикателството на списанието и родната ракия. Авторката Дияна Стефанова се разхождала със своя приятелка – балерина, по столичните улици, когато непознат мъж ги заговорил и Дияна решила да „улови" момента. Благодарение на този уловен миг, тя спечели голямата награда в конкурса „Топлината на българите“.

На второ място се нареди Георги Кожухаров със снимка „Нощта на празника“, заснета в навечерието на традиционния български празник „Сирни заговезни“.

Мостът на влюбените приютява фотоизложба за САЩ

В чест на 4 юли, националния празник на САЩ, днес посланик Джеймс Уорлик, заедно с кмета Йорданка Фандъкова, ще открие фотоизложба на М...

Третата позиция заслужено спечели Иван Халачев с кадър „Шепа топлина“ на току-що излюпено пиленце в ръцете на собствената му баба.

Победителитев конкурса получиха ваучери за фотографска техника и подаръци от асортимента на Пещерска Гроздова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт