Събитията в НДК - 4ти - 10ти май

6336
Събитията в НДК - 4ти - 10ти май

През седмицата от 4 до 10 май почитателите на изкуството могат да очакват много приятни изненади във всички арт пространства на НДК.

Началото поставя Божана Апостолова – поет, прозаик и издател. Тя ще зарадва публиката с поетичния рецитал „Сама и обща“, в който ще се включи и Теодосий Спасов – вторник, 5 май, 18:30 ч. в зала 7 на НДК. „Нейните книги са повече от хубави – пише проф. Миглена Николчина. Те са измежду онези книги, които са важните за придвижването на една литература. Като звездата, която огъва с гравитацията си космическото пространство, творчеството на Апостолова огъва литературното поле и в това огъване събира и задава посоки. И пътища”.

Предстоящи събития в НДК 26 април – 3 май 2015

Седмицата от 27 април до 3 май е изпъстрена с културни събития, разгърнати в целия спектър от жанрово многообразие. Във вторник, 28 апр...

След прекрасното преживяване „Код: Любов“ през февруари, където 90 автори показаха в НДК своето въображение, ни очаква новият фестивал на ръчно правените изделия. Вторият ХЕНД МЕЙД ФЕСТ КОД: „ЛЯТО”  ще се проведе от 8 до 10 май. Селекцията е готова, този път участниците са около 200. "Преди бяхме само в Централно фоайе, а сега ще обхванем и красивите светли полуетажи, както и втория етаж на Националния дворец на културата, до който ви отвеждат ескалаторите. Отделете си двойно повече време, за да се порадвате на двойно повече красота. Работното време и в трите дни ще бъде от 11:00 до 21:00 часа.", предупреждават от НДК.

Какво още ще има в Националния дворец на културата - вижте в това видео.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт