300 лева от благотворителния мач на футболисти в Асеновград

784
300 лева от благотворителния мач на футболисти в Асеновград

Малко над 300 лева събра благотворителният футболен мач на футболисти от Аматьорската лига в Асеновград. Целта на каузата бе да се помогне с набиране на средства за Мартин Христозов. Той е играч на ФК „Асенвоец“.

Момчето се нуждае от спешна операция на коляното, за която са необходими 2 500 лева. Сумата е непосилна за семейството му. В снощния мач на СК „Арена“ край Асеновград участие взеха общо 16 футболисти. Те се разделиха в два отбора от по осем играчи от Градската лига. Треньори на тимовете бяха Даниел Спасов и Огнян Моллов. Двубоят завърши с равен резултат от 5:5 до края на редовното време. Последва изпълнение на дузпи, което допринесе за емоционалния заряд на събитието. В крайна сметка, с един гол преднина, или с резултат 9:8, излезе отборът на Даниел Спасов. Всъщност, победител в аматьорската футболна надпревара нямаше. Всички играчи се раздадоха на терена в името на благородната кауза. Инициативата бе подкрепена от близки и приятели на пострадалия футболист и от фениве на двата отбора. След отварянето на дарителската кутия, преброената сума възлизаше едва на 317 лева.

Архиерейският наместник на Асеновград към миряните: Нямате право да ме сваляте от поста

Митрополитските „въртележки“ в Асеновград продължават. С решение на Епархийския съвет, назначеният преди месеци архиерейски...

Мартин Христозов също присъстваше на благотворителния аматьорски мач.

Средствата бяха връчени на момчето, веднага след края на събитието. С вълнение футболистът на ФК „Асеновец“ благодари на организатори, участници и благодетели за оказаната подкрепа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com