Асеновградчани недоволни от работното време на Градския басейн

2109
Асеновградчани недоволни от работното време на Градския басейн

Асеновградчани се оплакват, че Градският басейн в града затваря врати за посетители рано и поискаха удължаване на работното време.

От Общината отговориха, че разбират желанието на гражданите, но вече има предварително установен график. Според разписанието, в часовете преди началото и след края на работното време, в басейна тренират спортисти от спортните клубове на територията на община Асеновград.

В Асеновград започва изкърпване на улици за 20 000 лв.

Започва текущ ремонт на улици на територията на община Асеновград, съобщи кореспондентът на Actualno.com  в града. Изкърпването н...

Там ще се провежда и Лятната работилница, която започва на 01.07.16 г. и е организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Асеновград. Посетителите със закупени месечни плувни карти също ползват Градския басейн във времето преди 10 ч. и след 18 ч. Друг проблем, според твърденията на асеновградчани, е недостигът на чадъри и шезлонги.

Междувременно стана ясно, че от днес със Заповед на кмета на община Асеновград доктор Емил Караиванов се забранява къпането и плуването в река Чая, язовири и канали, както и във всички неохраняеми водоеми и водни съоръжения на територията на града и кметствата в общината. Забраната е в сила през целия сезон.

До края на настоящия месец кметовете и кметските наместници, наемателите и концесионерите на водни обекти в общината трябва да поставят необходимите предупредителни и забранителни знаци, табели и съобщения на местата за къпане. По време на спортни състезания и мероприятия, провеждащи се върху водни площи, предварително следва да се назначи дежурен лекар, на събитието да присъстват линейка и екипи от водноспасителните служби на Българския червен кръст.

 

Асеновград е първата одобрена община за закупуването на електромобили

Асеновград е класирана, като първата община, която получи одобрение за финансиране закупуването на два електромобила. Това предаде коре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com