X
 
 

Изтича срокът за участие в търга за продажба на бившия Дом за инвалиди в Асеновград

989 0
Изтича срокът за участие в търга за продажба на бившия Дом за инвалиди в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Днес (05.12.19 г.) изтича срокът за подаване на документи за участие в търга, чрез който евентуално ще бъде продадена сградата на бившия Дом за инвалиди в Асеновград. Тръжната процедура ще се проведе в зала 601 на VІ етаж в сградата на общината на 09.12.19 г. от 10:15 ч. Последен шанс за получаване на документация е днешният работен ден от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 16:30 ч. от дирекция „УОАТ”, отдел "УОСНИНАР" - стая 501. За повторните търгове тръжна документация ще се получава от 10.12.19 г. до 18.12.19 г., срещу платежен документ от касата на Информационния център в общинската администрация. Същият е срокът и за внасяне на депозит за участие, по банковата сметка на община Асеновград.

Припомняме, че само преди няколко дни сградата на бившия Дом за инвалиди стана жертва на умишлен пожар. Криминалисти от РУ–Асеновград задържаха извършителя на палежа. Сигнал за лумналия огън е получен около 05:00 ч. сутринта преди няколко дни. Пожарът е локализиран и потушен бързо, без да се разрасне. Засегнати са част от дървено стълбище и 30 квадратни метра гредоред. При огледа на местопроизшествието са установени данни за умисъл, а при последвалите бързи оперативни следствени действия е задържан 41-годишният извършител. Мъжът е с криминални прояви и осъждан и преди. По случая е образувано досъдебно производство, като работата продължава под наблюдение на прокуратурата.

Търг с лични вещи на Хитлер вбеси еврейската общност в Германия

Фуражката на Адолф Хитлер, роклите на Ева Браун и покритото със сребро издание на "Mein Kampf" са сред предметите, които се продават от...

Решението сградата на бившия Дом за инвалиди да бъде обявена за продажба бе на общинските съветници в Асеновград в края на миналия мандат. Предложението бе внесено за обсъждане, тъй като с времето тя е започнала да се саморазрушава и представлява опасност, а принудителното й събаряне ще струва около 100 000 лева. Обявената начална тръжна цена на имота е в размер на над 325 000 лева, а депозитът за участие е 200 000 лева. Стъпката за наддаване ще бъде 4 000 лева. Огледи на поземления имот могат да се извършват след закупена тръжна документация и заявка в дирекция „УОАТ”, отдел “УОСНИНАР”, стаи 501 или 518 в община Асеновград. При неявяване на кандидати, повторни търгове ще се проведат на 20.12.19 г. на същото място и при същите условия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...

Последно в Актуално