Над 20 майки от Асеновград даряват дрехи в благотворителна кауза за сираци

2493
Над 20 майки от Асеновград даряват дрехи в благотворителна кауза за сираци

Пет малки асеновградчани, останали без родители, и близо 90 полусираци ще бъдат зарадвани от благодетели.

Над 20 майки от Асеновград дариха дрехи за организирането на благотворителен базар, предава кореспондентът на Actualno.com в града.

Над 60 танцьори изненадаха Асеновград с първия Флашмоб

Първи флашмоб в Асеновград. 60 малки и големи танцьори от ДФ „Косара“ изненадаха приятно случайни минувачи и нищо неподозир...

Той ще бъде отворен утре /04.06.16 г./ от 10:30 ч. и ще е разположен на площада в града. За първи път чрез благотворителност ще бъдат предложени на граждани и гости нови и малко употребявани детски и бебешки дрехи на символични цени.

От 2 лева до 13 лева ще струва всеки един артикул. Дрехите са за момичета и момчета на възраст до 9 г. А средствата ще бъдат ползвани за закупуване на хранителни продукти за деца сираци и полусираци, жители на община Асеновград. Благотворителната кауза е насочена към деца до 18 г., които не са настанени в приемно семейство или социален център.

По-голямата част от сираците и полусираците са жители на асеновградски села. Дарението ще бъде направено за тези, които имат повече от едно братче или сестриче, и са отглеждани от свои роднини. Освен дрехи, в благотворителния базар ще се предлагат и плюшени играчки, а дори детски спални чували.

Със събраните от инициативата средства ще бъдат закупени хранителните продукти. Те ще бъдат опаковани в пакети, чиято стойност ще е около 10 лева всеки. До нуждаещите се деца даренията ще достигнат още на следващия ден, увериха организаторите от Българския форум на Тоше Проески.

Редица асеновградчани не почетоха паметта на Ботев

Почита ли асеновградчанинът паметта и делото на Христо Ботев днес? Замисля ли се какво е направил за българския народ великият поет и р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com