X
 
 

Рекордните 9 710 лв. събраха за благотворителност предприемачи от Асеновград (СНИМКИ)

2457 0
Рекордните 9 710 лв. събраха за благотворителност предприемачи от Асеновград (СНИМКИ)
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Рекордните 9 710 лева събраха бизнесмени от Асеновград, Първомай и Панагюрище на традиционния си Благотворителен коледен бал, който се проведе в града на виното  булчинските рокли. Средствата ще бъдат вложени във Фонда на асеновградския Съюз на предприемачите, чрез който се подпомагат асеновградчани в нужда и талантливи деца.

Улесняват предприемачите с нов закон за индустриалните зони

Няколко държавни ведомства в момента подготвят Закон за индустриалните зони. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на откри...

1 350 лева ще бъдат дарени на Лизавета Иванова, която има нужда от средства за лечение срещу диагнозата "Множествена склероза". Подпомогнат и в битката си срещу рака на дебелото черво ще бъде Николай Иванов от квартал "Горни Воден". На младият мъж ще бъдат дарени 1 810 лева.

На събитието бяха връчени и наградите за "Предприемач на годината" в Асеновград. С титлата "Дарител на годината" бяха отличени двама от бизнесмените на града: Георги Запрянов - собственик на строителна фирма и Селим Емин - собственик на фирма за почистващи и перилни препарати. Последният участва в благотворителен търг, организиран от шампионката по бокс Станимира Петрова, като средствата ще бъдат дарени за жена, пострадала и останала парализирана след претърпяна катастрофа. Емин наддавал и откупил медала на шампионката по таекуон-до от Асеновград Катерина Бейчева. След това, той решил да й го върне. А самата Катерина Байчева бе наградена от асеновградските бизнесмени за проявено милосърдие и благороден жест.

Млади предприемачи показаха изобретенията си във Враца

Регионалното състезание за млади предприемачи по програмата "Учебна компания" се провежда във Враца. В него участват 26 отбора от облас...

Собственик на ресторант пък Ангел Ангелов получи награда за "Активен принос към Съюза на предприемачите–Асеновград". Призът за "Успешна социална политика" бе връчен на Борислав Ангелов - управител на фирма "Любекс" - за производство и логистика на хранителни стоки. Наградата за "Дългогодишен и проспериращ бизнес" отиде  при Атанаска Велчева, чиято дейност е в Първомай и вече 30 години шие български знамена.

Георги Запрянов бе удостоен и с още две признания - "Произведено в Асеновград" и "Фирма на годината". "Инвеститор на годината" стана Николай Павлов - собственик на транспортна фирма. "Предприемач на годината" за осми път стана Васил Пиронков, занимаващ се с автобусни превози и строително-монтажни дейности.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители