Временно съкращават маршрута на автобуси в Асеновград

3728
Временно съкращават маршрута на автобуси в Асеновград

По съкратен маршрут ще се движат автобусите по линии №1 и №2 от градския транспорт в Асеновград от следващата седмица. Очаква се от идния понеделник /20.03.17 г./ да започне поетапното разкопаване на улица „Александър Стамболийски“, за да се осъществи подмяната на водопроводите в зоната.

Това налага изменение в транспортната схема на Асеновград, като за времето на ремонта в града ще бъде пропускана една автобусна спирка. През периода на ремонтните дейности ще бъдат ползвани малки автобуси, които ще преминават през улица „Първомайска“. За целта вече са направени проби, каза за Actualno.com ресорният заместник-кмет Димчо Темелков.

От април започва прием на заявления за 1-ви клас в Асеновград

Налижава датата, от която започва подаването на заявления за прием на първокласници в Асеновград, за учебната 2017 г./2018 г. Родителит...

През тази отсечка ще бъде пренасочено и цялото движение в района. Темелков обясни, че Водният цикъл е с „пълзящо строителство“ и затова няма да се наложи затварянето на цялата улица „Александър Стамболийски“. Това ще се случи постепенно. От следващата седмица ще бъде затворен участъкът от кръстовището с улица „Княз Борис I” до кръстовището с улица „Първомайска“. Когато приключат ремонтните дейности в тази зона, тя ще бъде отворена за преминаване и ще се затвори следващата част от пътя, за да се продължи с втория етап. Очаква се строително-монтажните работи в района улица „Александър Стамболийски“ да приключат до края на месец април, 2017 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com