Ето как учени се грижели за ерекцията на Ким Чен Ир

6971
Ето как учени се грижели за ерекцията на Ким Чен Ир

През 90-те години на миналия век учени от елитен институт работели по различни програми за удължаване живота на севернокорейския лидер Ким Чен Ир, включително и за поддържане на либидото му в идеално състояние.

В началото на 90-те години на миналия век севернокорейски учени били изпратени в Дания, където да търсят начини за подобряване крехкостта на севернокорейското говеждо месо, което държавният глава намирал за твърде жилесто. Това разказва биологът Ким Хйенсу, който е работил в научния център в продължение на 6 г., съобщи в. „Ню Йорк пост“.

Ким Чен Ир мразел парфюми и ядял змии

Покойният лидер на Северна Корея Ким Чен Ир е ненавиждал миризмата на силни парфюми. Това твърди неговият бивш готвач Кенди Фуджим...

На конференция за защита правата на човека в Лондон той разказа, че около 130 учени били избрани от най-добрите университети в северна Корея, за да работят в центъра. Целта на дейността на научната институция била осигуряване на здраве и дълъг живот на основателя на северна Корея Ким Ир Сен и на неговия син и приемник Ким Чен Ир. Ким Чен Ир властва в пхенян от 1994 до 2011 г.

Освен всичко друго учените разработвали и афродизиаци, като за целта използвали гениталии от лъвове и тюлени, както и традиционни билки. Освен това капацитетът им бил насочен към създаване с тютюн от Африка на реплика на любимите западни цигари на Ким Чен Ир - „Ротманс“. Деспотът бил известен с мерака си към употребата на алкохол и цигари, но също така и с влечението си към млади девойки. Някои от здравословните проблеми, от които Ким Чен Ир бил загрижен, било функционирането на сърцето му, диабетът, туберколозата, но също така и либидото му, така че това били основните направления в работата на научния център.

След откриването на някакви препарати, действието им било изпробвано върху хора и животни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com