Открита отломка не принадлежи на изчезналия боинг

2766
Открита отломка не принадлежи на изчезналия боинг

Специалисти от Малайзия са стигнали до извода, че откритата миналата седмица на бреговете на Тайланд отломка не принадлежи на изчезналия през 2014 година лайнер Boeing 777-200 на компанията Malaysia Airlines, съобщава AFP, като се позовава на заявление на министерството на транспорта на страната.

"Според подробния доклад специалистите са установили, че заводският номер на детайла, номерът на проводника и болтовете не съвпадат с номерата на самолета Boeing 777", се казва в заявление на министерството.

Откриха нова отломка от изчезналия малайзийски самолет, този път - врата

Нова отломка от пътнически самолет беше намерена на брега на френския остров Реюнион в Индийския океан. След като в сряда край бреговет...

Съобщението за открита в Южен Тайланд отломка на 23 януари предизвика множество предположения в медиите, дали тя не принадлежи на изчезналия малайзийски боинг MH370. По-рано представители на японската компания Mitsubishi Heavy Industries заявиха, че откритата отломка вероятно е част от ракета, изстреляна от Япония.

На 8 март 2014 година лайнер Boeing 777-200 на Malaysia Airlines, извършващ рейс MH370 от Куала Лумпур за Пекин с 227 пътници и 12-членен екипаж на борда, изчезна от радарите. Смята се, че самолетът е претърпял катастрофа в южната част на Индийския океан.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com