X
 
 

Парамедичка краде бебе в Пакистан, за да го даде на леля си

408 0
Парамедичка краде бебе в Пакистан, за да го даде на леля си
Снимка: iStock/Guliver
Парамедичка в Пакистан е арестувана за това, че откраднала бебе, за да го даде на бездетната си леля.

Момиченцето било изнесено от болницата в Белуджистан малко след раждането му.

61-годишна жена от Бразилия роди момче

61-годишна жена роди бебе в бразилския град Лондрина, щата Параня, съобщава БГНЕС. Момченцето й се е появило на бял свят след екстракор...

Но семейството първоначално не знаело за нейното изчезване, тъй като никой не бил казал, че майка й е родила близнаци.

Те разбрали, когато майката на момичето се върнала в съзнание и попитата къде е „другото момиче“, каза нейният зет пред ВВС.

Абдул Хамид завел родилката Джамила Биби в болницата в Лоралай, на около 60 км югозападно от селото им, в сряда, съобщиха от полицията.

Той казал на полицията, че след раждането на семейството на Джамила Биби било предадено едно малко момиченце и им било казано да отведат пациентката у дома, тъй като тя се справя добре.

Джамила Биби обаче остана в полусъзнание през следващите няколко дни, през което време близначката, с която се върнала у дома, починала.

Китайка роди близнаци от различни бащи

В случай, който може да бъде определен като „едно на един милион“, китайка роди близнаци от различни бащи. Фактът беше потв...

И тогава - след като се съвзема, майката разкрива пред семейството разтърсващата новина.

"В петък, когато Биби си беше възстановила, тя попита къде е другото й момиче. Бяхме зашеметени", каза Абдул Хамид пред ВВС.

"След като Абдул Хамид подаде жалба в полицията, арестувахме парамедичката, която е била дежурна в родилната зала същата вечер, и тя ни отведе направо до мястото, където е бебето", каза Джахангир Шах, началник на полицейското управление в Лоралай.

„Било ѝ помогнато от двама колеги да изнесат незабелязано бебето извън болницата и тя да го даде на леля си, която била омъжена на 17 години, но все още нямала дете. Парамедичката ни каза, че леля й отчаяно искала да осинови бебе.“

Полицията е арестувала и четирите жени, а бебето, което все още не е кръстено, е върнато на истинското си семейство.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители