Владимир Путин към Анкара: Нищо не е вечно

21542
Владимир Путин към Анкара: Нищо не е вечно
Снимка: Gettyimages

"Искам отново да подчертая - Русия няма намерение да разваля отношенията си с турския народ, когото смятаме за приятелски народ".

Това казва руският президент Владимир Путин в документален филм, който предстои да бъде излъчен. "Но, що се отнася до турското ръководство ще кажа само, че нищо не е вечно", допълва  още Путин, цитиран от ТАСС.

Бойко Борисов: На Путин вече му е ясно защо е спрян "Южен поток"

"Руският президент Владимир Путин вече е разбрал, че спирането на проекта за газопровод „Южен поток“ не е защото България е...

Руският президент съобщава, че неговата страна остава отворена за икономическо и политическо сътрудничество с Европа, включително и в борбата срещу тероризма, въпреки санкциите срещу Москва, които въведе Европейският съюз, предава БГНЕС.

Путин заявява, че Русия може много лесно да работи с всички участници в решаването на конфликта в Сирия, както със САЩ, така и с президента Башар Асад.

"По отношение на сирийската криза ние може много лесно да работим с президента Асад, но и с американската страна. Неотдавна говорих по този въпрос с президента Барак Обама, както и с нашите приятели от Саудитска Арабия и други арабски държави", казва още Владимир Путин.

Междувременно стана ясно, че спецслужбите на Руската федерация са предотвратили над 30 престъпления с терористичен характер. Това обяви президентът Владимир Путин на тържество в Кремълския дворец, посветено на Деня на работниците от органите за сигурност на страната.

Путин: "Южен поток" беше направен в помощ на България, но българите не го искаха

Руският президент Владимир Путин е изненадан от беззъбата позиция на българското ръководство по проекта "Южен поток", която противоречи...

Разузнаванията на редица страни засилиха работата си в Русия. Руските спецслужби разкриха през годината повече от 320 чужди кадрови сътрудници и агенти, уточни руският президент, цитиран от ТАСС

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com