X
 
 

Започна изплащането на компенсации за малайзийския Боинг

12708 0
photo of Започна изплащането на компенсации за малайзийския Боинг
Снимка: Getty Images/Guliver
Семействата на жертвите на изчезналия малайзиски самолет започнаха да получават обезщетения в размер на 50 000 долара. Досега шест малайзийски и едно китайско семейсто са получили пари, а претенции пред застрахователите са предявили общо 40 китайски семейства.

Исканията на роднините на 239-те жертви на изчезналия Боинг стигат 175 000 долара за всяко от тях, предаде Стандарт нюз.

Според САЩ издирването на малайзийския самолет се е водило на погрешно място

Военноморските сили на САЩ смятат, че сигналите, за които се смяташе, че идват от малайзийския самолет, който изчезна на 8 март тази го...

Правителството на Малайзия обаче още не обявило официално самолета за изчезнал. Едва когато това стане, семействата могат да искат изплащане на максималната сума.

Полет MH370 изчезна на 8 март по време на полет от Куала Лумпур за Пекин. Въпреки международните усилия за издирването му оттогава не е намерена и следа от самолета. Предполага се, че той е бил умишлено отклонен от някой от пилотите, а комуникационните му системи са били изключени. Последните данни са, че вероятно машината е останала без гориво и е паднала в Индийския океан. Случаят породи всякакви конспиративни теории, включително че е приземен, пребоядисан и ще бъде използван за терористичен удар.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители