Маратонците в Bestefficient Challenge на Actualno ВКЪЩИ - Категория "Най-много изминати километри"

5017
Маратонците в Bestefficient Challenge на Actualno ВКЪЩИ - Категория "Най-много изминати километри"
Снимка: Bestefficient

С финала на Предизвикателството на Bestefficient и Actualno ВКЪЩИ това лято ви представяме отново участниците в него с по три блиц въпроса. Тук е може би най-оспорваната категория – „най-много изминати километри“ – било то с бягане, ходене, кълбета или пълзене. Именно тук се регистрираха километражи, от които все още не можем да се съвземем.

Много от участниците в Предизвикателството надхвълиха значително разстоянията, които изминават обичайно в ежедневието си. Все пак тези, които ни впечатлиха, да не кажем изумиха като изминали най-много км (Внимание: това не включва резултити от последната седмица на август и няма за цел да бъде временно или окончателно класиране) са: Гери, Поли, Цвети, Иван Куманов (с кодово име Instavan7) и Александър Миланов.

 

Гери Христова

Тя е мегакомуникатор и #МамоЗащоНеСиЮтюбър. Нейното мото в живота е: "Изненадай всички, най-вече себе си". Харесва утринната свежест, шегите с приятели и какао с фурми.

Гери, как се мотивираш да тренираш и към какво се стремиш в спорта?

Забавление чрез изтощение!

Кой е най-ценният урок, който си получавала от своя треньор?

Всичко е време и натиск 😄.

Кое е твоето ВКЪЩИ?

 Там, където е семейството ❤.

 

Пламена Коева

 

Пламена се определя като "неслучаен сбор от клетки, разбъркани в телесни пропорции" и генератор на позитивни мисли. Тя е суетна и обичаща да побеждава.

Поли, как се мотивираш да тренираш и към какво се стремиш в спорта?

При  мен отдавна не е необходима специална мотивация, за да спортувам. Превърнала съм физическата активност в любим навик и начин да прекарвам част от свободното си време. Човешкото тяло не е създадено да е активно 45 минути на ден в определен час, а да се движи и натоварва повече.  Когато спортуваме, ние променя функциите и хормоналния баланс в своя организъм. Ставаме не само по-здрави, но и се чувстваме по-щастливи. Това е вътрешният резултат, а външният – добра форма и визия. Ето една добра мотивация.

Кой е най-ценният урок, който си получавала от своя треньор?

Добрите резултати се постигат с търпение и самоконтрол. Този урок – принцип на трениране – важи както за хората, които имат ниска мотивация, така и за такива като мен – хиперактивни. Със Стефан Терзийски от Bestefficient намерих баланса да не „прегарям“ от излишни активности и да съм в перфектна форма с точно толкова усилия, колкото е нужно.

Кое е твоето ВКЪЩИ?

Моето ВКЪЩИ не е място, а усещане – за уют, любов и сигурност. ВКЪЩИ е там, където са любимите ми хора – моят мъж и дъщеря ни.

 

Цвети Тодорова

 

Цвети е безбрежно енергична, феерична, до пристижна степен "епична". Обича да пътува и мечтае. Открита е, човечна и винаги сърдечна.

Цвети, как се мотивираш да тренираш и към какво се стремиш в спорта?

Мисълта за тренировка ме зарежда с енергия, поддържа свежия ми тонус и усмивка. Важно е да се харесвам, а и да срещам одобрителните погледи на всички около мен.

Кой е най-ценният урок, който си получавал от своя треньор?

Да не се отказвам, че мога да постигна съвършенство и да внимавам с Nutella - та. 😉

Кое е товето ВКЪЩИ?

Моето семейство и в някои дни залата и компанията по време на тренировка.

 

 

Иван Куманов

 

Иван работи като графичен дизайнер. Той е ноемврийски скорпион, обичащ слънцето, морето, арт нещата, спорта и готините хора. Интуитивен индивидуалист с чувство за хумор. Напоследък се чуди дали води емоциите си или те водят него.

Иван, как се мотивираш да тренираш и към какво се стремиш в спорта?

Спортната мотивация за мен е едно постоянно присъствие, защото спортът ме кара да се чувствам добре. Може би най-много ме мотивират моментите, когато съм се откъснал от спортния график и тренировките започват да липсват. Стремя се към всичко това, което може да ти даде този начин на живот.

Кой е най-ценният урок, който си получавал от своя треньор?

Целта е важна, постоянството е по-важно! Първото е причината, а второто начина. Успехът като резултати и поставени цели само следват постоянството. Без него и тях няма да ги има. Извод: Успехът е постоянство, а не цел!

Кое е товето ВКЪЩИ?

„Вкъщи” така актуалното в момента, освен буквално в дома ми, за мен са и местата, на които се чувствам добре и сме на такава тема, зала „Спартак”, в която тренирам, смело мога да кажа, че е моето спортно „ВКЪЩИ”.

 

Александър Миланов

 

 

Гери, Поли, Цвети, Иван Куманов и Александър Миланов са част от Bestefficient Challenge на Actualno ВКЪЩИ през август 2020 година с Треньор на отбора Стефан Терзийски.

 

Стефан Терзийски, фитнес експерт и основател на Bestefficient ™

За мен Google знае: Магистърска степен "Фитнес, Спорт, Здраве" Диететика - специализация във Франция
Кондиционна тренировка на професионални спортисти в Париж
Онлайн тренировки и консултиране – http://bestefficient.com/bg

Ти трябва да знаеш: Обичам професията си и за мен всеки човек,
който избере да работи с мен и всеки случай е специален :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com