Филип Виденов: Връщането ми в Лукойл е добър вариант

61088
Филип Виденов: Връщането ми в Лукойл е добър вариант
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на българския национален отбор по баскетбол Филип Виденов се завърна в БЪлгария. Виденов ще играе за отбора на "Лукойл".

"Една от основните причини да дойда в Лукойл е треньорът. Познаваме се отдавна. При него се работи здраво", каза Филип Виденов при първото си интервю като част от шампиона на България, предаде БГНЕС.

"Рано ми е да се връщам да играя в България, но в момента нещата се стекоха по този начин, за мен е добър вариант, за Лукойл, вярвам - също ще бъда от полза. Сутринта тъкмо тръгвах на крос, да бягам навън, а вечерта се озовах в Правец, на тренировка на Лукойл. Надявам се да успея да помогна на отбора да се представи добре в УЛЕБ, а след това ще видим. Познавам част от момчетата, с другите тепърва ще се запозная", призна гардът. "Парите не са всичко, но са важни. Аз съм професионалист. Дошъл съм, за да си свърша работата. Нека само бъдем живи и здрави", сподели още Виденов пред медиите в Правец.

"Лукойл" започва участието си в Еврокъп с гостуване на Апоел Йерусалим следващата седмица, а Виденов ще пътува с шампионите за Израел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com