Тити Папазов: Нямам притеснения за финансовата стабилност на БК "Левски"

88265
Тити Папазов: Нямам притеснения за финансовата стабилност на БК "Левски"
Снимка: БГНЕС

Драмите с банка КТБ засега не сломяват ентусиазма на треньорът на мъжкия баскетболен отбор на "Левски" Константин Папазов за финансовата стабилност на клуба.

„На този етап няма проблеми. Само едно мога да кажа, че Левски има велики фенове. Нямам индикации за притеснения на този етап за финансовата стабилност на БК Левски. В тази ситуация баскетболът не е на първи план, но аз съм оптимист,“ заявява Папазов.

Само победа над Хърватия оставя шансове за Евробаскет 2015

За задължителна победа излиза днес националният отбор по баскетбол за жени. Тимът воден от селекционера Георги Божков гостува на Хърват...

Всичко ще стане ясно на 1 юли, когато е крайният срок за плащане на таксата за регистрация, за участието на Левски в Евролигата.

Доскорошният президент на клуба Иван Джиджев бе изпратен да управлява пловдивския футболен клуб "Ботев". На негово място застана македонецът Леон Гайдаджиев.

Сините имат вариант да играят в квалификациите на Евролигата в Арена Армеец и да приеме турнира. Това обясни Константин Папазов и коментира вариантите пред отбора. Освен в Адриатическа лига, Левски има право да играе и в турнирите на УЛЕБ, като първенец на страната.

"Смятам, че баскетболният Левски е най-добре организираният в държавата. Трябва да бъдем малко по-търпеливи. В първите месеци нямахме нищо и с моя помощ и със Стефан Георгиев спасихме един отбор, в който нямаше пари от 5 месеца, заяви Папазов за финансовото състояние на Левски. Тимът е застрашен от наложените рестрикции на Корпоративна търговска банка.

"Това е чудесна организация. Тези, които дават пари, не се бъркат по никакъв начин в спортно-техническата част", добави Папазов.

Тити Папазов подаде оставка чрез отворено писмо

Старши треньорът на шампиона Левски Константин Папазов реши да се оттегли от поста си като член на Управителния съвет на Българската фе...

 

 

 

 

 

БФ Баскетбол осъжда аномалиите в първенството

БФБаскетбол не одобрява и остро осъжда ситуацията преди петия мач от полуфиналните плейофи между Балкан (Ботевград) и Левски, това заяв...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com