УС на федерацията се събира след финала

18282
УС на федерацията се събира след финала

Българската федерация по баскетбол мълчи и трети ден няма позиция по скандалите, които станаха в Ботевград и Самоков. В Ботевград, на мача за бронза между Балкан и Черно море (Варна), фенове скочиха на съдиите и човек от ръководството на клуба изведе отбора-домакин от игрището. Във втория мач от финалния плейоф, между Лукойл и Левски, в Самоков треньорите се обиждаха и скочиха на бой. Единият бил олигофрен, а другия не бил треньор. Засега федерацията е решила да мълчи, а след приключване на първенството да обсъди ситуацията и тогава да излезе с решение.

Управителният съвет на централата ще се събере извънредно след последния мач от финалите на Националната баскетболна лига, съобщава сайтът на БФБ. "Причината са необичайните дисциплинарни прояви, които напоследък съпътстват мачовете от първенството. УС ще разгледа детайлно случилото се по време на финалните серии за трето и първо място и ще предприеме необходимите мерки за ограничаването на подобни прояви за в бъдеще", се казва в съобщението на федерацията.

Сашо Везенков: Чувствам се ограбен

Финалната серия между Лукойл Академик и Левски е равна, 1-1 победи, преди двете срещи в София, в четвъртък и събота. След като попремин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com