Академията на Черноморец Бургас продължава силното представяне

17062
Академията на Черноморец Бургас продължава силното представяне

Отборът на децата, родени през 1999 година записа победа срещу силен съперник в една от своите контроли преди началото на областното първенство.

Възпитаниците на треньора Владо Вълчев победиха тима на Векта Пловдив с 2:1. Срещата се игра вчера на изкуствения терен на тренировъчната база "гнездо на акули". Попаденията за бургазлии отбелязаха Кристиян Парашкевов и Радослав Иванов. Очаква се до края на подготовката малките "акули" да изиграят още два спаринга.

Областното първенство за деца започва на 22-ри март /събота/, когато един срещу друг ще се изправят две формации на Черноморец. Черноморец 1 са момчетата на Владо Вълчев, а втората формация представлява децата, родени през 2000-та година, които също участват в това първенство като Черноморец 2. Те са водени от треньора Росен Кавръков. На същата дата започва областната надпревара и за децата от така наречената група "Б", която представлява в основата си деца, родени през 2000 година. Техен треньор е Борис Борисов.

Зоналното първенство по футбол за юноши младша възраст в Зона Бургас стартира на 23-ти март (неделя) от 10:00 часа с мача между ФК Созопол и Черноморец Бургас. "Акулите" са представени там с отбора от набор 1998-ма година, воден от треньора Тодор Койчев.

На 6-ти април (неделя) пък започва областното първенство за деца подготвителна възраст, родени през 2001-ва година. Черноморци участват в турнира с 1 година по-малки деца и са водени от треньора Пламен Младенов. Всички срещи от тази надпревара ще бъдат провеждани на спортен комплекс "Каменица Арена", който се намира в комплекс Зорница в Бургас.

На 5-ти април (събота) е началото на областното първенство за деца в подготвителна възраст, родени през 2002-ра година. Там за Черноморец участва гореспоменатия отбор, воден от Пламен Младенов, вече редом със своите връстници.

На 16-ти март (неделя) ще бъде даден старт на областното първенство по футбол за деца подготвителна възраст, родени през 2003-та година. В надпреварата на най-малките представители академията на Черноморец отново участва с два отбора – Черноморец 1, които са родени през 2003-та година, и Черноморец 2, които са основно съставени от родени през 2004-та и 2005-та година деца. И двете формации са водени от треньора Пламен Младенов, информира БГНЕС.

Удар в защитата на Черноморец

Яни Пехливанов от Черноморец е със съмнения за скъсана предна кръстна връзка. 25-годишният защитник напусна терена при вчерашния мач с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com