Баждеков: Другата седмица обявяваме новите шефове на Левски

7244
Баждеков: Другата седмица обявяваме новите шефове на Левски
Снимка: БГНЕС

"Другата седмица ще обявим подробности около новото ръководство на Левски", каза финансовият директор на "сините" Константин Баждековн по време на презентацията на новите екипи на тима.

По повод новото ръководство на клуба Баджеков обясни:

"За момента изчакваме да свърши първенството и предполагам, че другата седмица ще има информация около ръководството на Левски. В момента, независимо че се създава впечатление, че не се работи в клуба, ние работим. Не така, както ни се иска да са резултатите, но се надявам, че след честванията, които в момента са основния приоритет, да се концентрираме върху подготовката на отбора за новия сезон".

Финансовият директор обясни, че Левски не е изплатил компенсации и големи обезщетения на футболистите, с които са се разделили.

"С играчите, с които сме се разделили сме се договорили в много изгодна позиция, която удовлетворява и двете страни. Не плащаме компенсации и големи обезщетения на никого. Футболистите дори се отказаха на определени суми, защото самите те чувстват, че не оправдаха доверието, което им беше гласувано. Чужденците няма да участват в юбилейния мач. за това какво и как ще се случи има време, но работим по селекцията за новия сезон. Цялата организация на фонд "100 години Левски" се извършва със съдействието на футболния клуб. Ние помагаме във всички инициативи", завърши Баждеков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com