Баждеков: "Левски" се падна с най-тежкия противник

5539
Баждеков: "Левски" се падна с най-тежкия противник
Снимка: БГНЕС

Финансовият директор на „Левски” Константин Баждеков заяви, че "сините" са се паднали с най-тежкия и труден съперник за четвъртфиналите на Купата.

 „За съжаление "Левски" се падна с най-тежкия противник. На мен ми се искаше да сме домакини и да играем на нашия стадион, за да зарадваме привържениците си. За съжаление обаче така се падна жребия. Трябва да се представим така, че да продължим в следващия кръг. На този етап отборите, които са, са тези, които са се представили най-добре", каза Баждеков.

Жребият отреди - "Левски" гостува в Ловеч, ЦСКА приема "Созопол"

Днес се изтегли жребият за Купата на България. Отново "сини" и "червени" се разминаха и няма да има Вечно дерби. Литекс ще домакинства...

Той сподели още, че Литекс е най-сериозният отбор. "Ще стане отново един празник в Ловеч. Левски има амбиции да се бори за този трофей и трябва да победим всеки, който ни се падне. Щом сме на първо място в първенството, значи всичко е наред”, допълни финансовият директор.

Жребият за четвъртфиналите на турнира за Купата на България отново размина Левски и ЦСКА. ЦСКА ще домакинства на Созопол, а Левски ще има трудната задача да елиминира Литекс в Ловеч.

По повод новите акционери в клуба той не пожела да разкрие информация, като заяви, че всичко ще бъде обявено след събранието на 23 ноември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ