Бербатов разкри още подробности около Големия мач

1626
Бербатов разкри още подробности около Големия мач
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов обеща изненада за феновете за благотворителния мач, който организира на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски".

"Сега няма да съобщя нищо ново. Но хората, които ще дойдат на стадиона, ще видят, че някой ще се появи изненадващо. Тези, които дойдат на стадиона, ще разберат", каза Бербатов.

Бербатов не спира с приятните изненади за мача на "Васил Левски"

"Правим всичко, за да се чувстват звездите прекрасно при престоя им тук. Как убеждаваме тези играчи да дойдат? Ако им покажеш нужното уважение и респект, ще ти отговорят със същото. Трябва да знаеш как да подходиш към тях. Хората на най-високо ниво, в частност спортистите, са най-здраво стъпили на земята. Ще бъде добре младите да видят успели хора, които са познати по цял свят", коментира Бербатов.

Още една голяма звезда идва за мача на Бербатов

Димитър Бербатов потвърди присъствието и на Деко на предстоящото шоу на 14 юни. Тогава на "Васил Левски" в София ще видим десетки звезд...

"Не съм все още запознат кой ще бъде треньорът на отбора на Фиго, за моя знам кой ще бъде, но засега няма да го обявявам. Пуснали сме запитвания и към няколко съдии".

"Това е съвсем различен мач. Мениджърите нямат връзка в случая. Събираме се хора, които сме показали какво можем като футболисти и хора. Събитието е изцяло благотворително – за талантливите деца, за фондацията на Фиго".

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com