Божинов излиза титуляр срещу Славия, обяви Тони Здравков

11671
Божинов излиза титуляр срещу Славия, обяви Тони Здравков
Снимка: Oфициален сайт на Левски

Новият нападател на Левски Валери Божинов ще бъде титуляр в утрешния мач срещу Славия от 24-ия кръг на "А" група, разкри наставникът на "сините" Антони Здравков на днешния си брифинг. Левски посреща "белите" на стадион "Георги Аспарухов" в събота от 16,15 часа в повторение на фаталния за "сините" мач от последния кръг на миналия сезон.

"Отборът се чувства физически и психически много добре. Последният мач със Славия е минало, отборът трябва да бъде спокоен и готов за игра и да постигне победа. Наясно сме със състава, ако всичко е нормално на днешната тренировка. Дали ще играем с един или двама нападатели, ще видите утре. Станислав Ангелов е напълно здрав, не е бил контузен. Още в края на миналия сезон той пропускаше по една тренировка в края на седмицата, тъй като той вече е на 35 години и е нормално да е на друг режим на работа", коментира Здравков.

Финансистът на Левски притеснен за пролетния полусезон

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков коментира началото на сезона след церемонията по валидирането на марка по повод 100-...

"Качествата на Рикардо Нунеш - типично ляв защитник, основно ляв крак, прилична бързина, добро центриране. Футболист, който е играл в не един и два отбора, обиколил е доста отбори в Европа. За последно е играл в Жилина. Смятам, че до 7-8 дена ще бъде на 100 процента готов. Качествата му за момента отговарят на Левски. До последния ден селекцията продължава. Рамос е една от опциите, преговори конкретно не са водени, разговори - да", разкри той.

"Валери Божинов ще е титуляр. Чисто теоретично не е готов да играе 90 минути, но предвид неговия опит и неговото желание за игра, ако се наложи да играе 90 минути, ще преодолее умората. Ако ние видим отстрани, че той изнемогва, няма смисъл да рискуваме контузия, все пак има и други футболисти, които могат да го заместят", обясни Здравков.

"Не мисля, че трябва да коментирам в момента Лацио и Лудогорец, единствено да ги поздравя за успеха. Всичко останало си е техен приоритет. Целта пред отбора в първенството е във всеки един мач да търси победа и по възможност с добра игра", каза още треньорът на Левски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com